Lyxsemester i New York

New York är inget mindre än fantastisk! Man har sagt och skrivit mycket om stadens både dåliga och goda sidor under årets lopp, men staden som aldrig sover har under de senaste 30 åren gått rån att vara ett tillhåll för kriminalitet, till att bli "Världens huvudstad". Det är staden, som har allt - och lite till - och det är därför ganska enkelt att gå vilse bland New Yorks alla möjligheter och erbjudanden.

Med Escapeaway kan du åka på lyxsemester till New York och bo på en rad handplockade lyxhotell, där kvaliteten och servicen kanske endast övergås av de centrala placeringarna som ger dig enkel tillgång till all världens upplevelser. Åk iväg när du har lust, och låt Escapeaway hjälpa dig att skräddarsy helt rätt lyxsemester till dig och dem du tycker om.

New York är en härlig mix av kulturella upplevelser - det finns så många härliga saker att se och göra i denna stad (som består av fem stadsdelar), att det är svårt att veta vart man ska börja. Den centrala ön Manhattan, är dock en bra utgångspunkt, och här kan du utforska loppmarknader, äta en riktig New York Burger, och beundra några av landets mest imponerande byggnader. Attraktioner som Empire State Building Observatory och Top of the Rock levererar betagande ustikt över stadens skyline på svindlande höjder. När du är på säker mark nere på jorden, bjuder New York Citys stora parker på en vidunderlig känsla av lugn och ro - mitt i storstaden.

Sjung Gospel i Harlem, ät frukost i Williamsburg, gå vilse i Chinatown och njut en portion pasta i Little Italy - möjligheterna är många, så let's get going!

På din lyxresas till New York bor du på lyxhotell som är handplockade speciellt till Escapeaway lyxresor. Se fram emot en oförglömlig lyxresa till New York och ha en fantastisk trevlig resa!

Hos Escapeaway hittar du lyxresor till New York, från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn, antingen direkt eller med en mellanlandning, till JFK eller Newark flygplats. Från flygplatsen kan du ta en av stadens kända gula taxibilar in till stan, eller ta tåget till Penn Station eller Gran Central Terminal - en upplevelse i sig själv.

>> Läs också om resor till USA med Escapeaway
>> Läs också om cityresor till New York

>> Läs mer om lyxresor

Karta över New York