Hideaways och boutique-hotell i Florida

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Florida lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Florida när semestern ska ha lite extra krydda.

USAs sydligaste stat har allt - kritvita sandstränder, enorma nöjesparker, spännande städer och unik natur. Tillsammans med ett soligt klimat har dessa attraktioner och sevärdheter gjort Florida till ett av USAs mest populära resmål. Oavsett om du ska resa med familjen, som par eller solo, har du i Florida perfekta möjigheter att kombinera upplevelser med avslappning. 

 Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Florida vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till USA

Läs mer om USA och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till USA här

Hideaways i Florida

  • Miami
    3 hotell
    De flesta av oss sammankopplar främst Miami med pastellfärgade art deco-byggnader och långa palmstränder, men Floridas näst största stad är också en spännande kulturell smältdegel. Det kan du uppleva på stadens alla trevliga restauranger och ... i det färgrika nattlivet. Läs mer
  • Upplev Fort Lauderdales spektakulära sandstränder, den vackra strandpromenaden och utforska en destination som levererar både trevliga hotell, fascinerande konst och kultur, restauranger i världsklass och bra shoppingmöjligheter.
  • Orlando betecknas ofta som "The Theme park capital of the world" och med Disney World, Universal Studios samt SeaWorld som de huvudsakliga parkerna så är det lätt att förstå varför. Här finns något för hela familjen eftersom området även erbjuder ... mycket annat att fylla dagarna med. Läs mer