Resor till USA

När man tar i betraktning hur mycket USA har att erbjuda så är det inte så svårt att förstå varför två tredjedelar av amerikanerna inte har något pass. Med sina stränder och öknar i väst samt berömda städer och nöjesparker i öst så har landet i stort sett allt man kan önska sig av ett resmål. Boka din resa till USA med Escapeawa idag!

Den amerikanska upplevelsen handlar om många saker: bluegrass och stränder, snöklädda bergstoppar och redwood-skogar, gastronomiälskande städer och stora öppna vidder.

Floridas nöjesparker och stränder lockar till sig besökare från hela världen. I Orlando är Walt Disney World det största namnet men utmanas ända till mållinjen av attraktionerna och rutschkanorna i Universal Orlando Resort™. Längre söder ut i samma stat ligger staden Miami med sina silkesliknande sandstränder, boutique-hotell och pulserande nattliv.

Huvudattraktionen på den amerikanska östkusten är utan tvekan New York City. Med allt från helikopterturer över Frihetsgudinnan och de många känslointrycken på Times Square till skridskoåkning i Central Park på julen och kvällar tillbringade med Broadway-shower, står oförglömliga semesterminnen nästan på kö här. Kombinera gärna med historia och kultur i regeringsstaden Washington DC.

Väster ut lyser Las Vegas upp som ett fyrtorn mitt i öknen med enorma hotell, restauranger och kasinon. Denna delen av USA rymmer dessutom ett helt pärlband av nationalparker. Du kan därför lätt kombinera ett sprudlande stadsliv med storslagen natur på en och samma semester. 

Välkommen till USA med Escapeaway, vi är specialister på resor där du bor på noga utvalda hotell under din semester. Använd sökmotorn högst upp på sidan för att söka bland handplockade och noga utvalda hotell i USA, samtliga med fina recensioner. Kombinera hotellet med en billig flygbiljett med reguljärflyg från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn, komplettera eventuellt med en hyrbil och få allt satt samman till en paketresa som är säkrad av Resegaranti. Enkelt och flexibelt - så fungerar en semester med Escapeaway.

>> Läs även om resor till Kalifornien
>> Läs även om resor till Hawaii

Resmål i USA

Resmål i USA

 • New York
  1 hotell
  I New York "Staden som aldrig sover" kommer du aldrig få slut på saker att se och uppleva. Oavsett om du har lust till gastronomi, teater, musik, shopping, nattliv, stämning och atmosfär eller något helt annat, så klarar New York av att leverera ... dygnet runt. Läs mer

Populärt i USA

USA, Florida, Miami
 • Närmaste flygplats: 18 km
 • Närmaste strand: ca. 50 m
 • Pool
USA, Florida, Miami
 • Närmaste flygplats: 17 km
 • Närmaste strand: ca. 100 m
 • Pool
USA, Florida, Miami
 • Närmaste flygplats: 17 km
 • Närmaste strand: ca. 500 m
 • Pool