Långtidsresor till Turkiet

Har du svårt att bestämma dig för om du helst vill ha semester med avkoppling på stranden, eller en semester fylld av nya intryck och intressanta sevärdheter? På en långtidssemester till Turkiet kan du få bägge delar. Boka din långtidsresa till Turkiet med Escapeaway idag!

Turkiet är med alla sina soltimmar och härliga stränder det upplagda valet om du behöver ladda batterierna efter en lång svensk vinter, men Turkiet har mycket mer att erbjuda än enbart sol och strand. Placeringen mellan Europa och Asien betyder, att Turkiet har varit under inflytande av många olika kulturer och civilisationer genom tiderna vilket idag kommer till uttryck i en unik blandning av österländska och västliga traditioner.

Om du vill ha möjlighet att uppleva denna unika kulturblandning och de många historiska sevärdheterna så är en långtidssemester i Turkiet helt rätt för dig. Du har massor av tid till att både koppla av på stranden och till att fördjupa dig i de sevärdheter som intresserar dig mest. Hos Escapeaway vet vi hur viktigt hotellet är för en lyckad semester - speciellt på en långtidssemester - och just därför har vi handplockat en rad enastående hotell och semesterbostäder i Turkiet som ger dig en perfekt utgångspunkt för en minnesvärd semester.

> Läs även om långtidssemester i Istanbul här

Billigare på en långtidssemester

En långtidssemester i Turkiet är inte enbart en möjlighet till att uppleva mer utan även till att resa billigt. Det beror på att du ofta har goda chanser att få avsevärda rabatter när du bor 3 veckor eller längre på samma hotell. Om du vill kan även en långtidssemester vara en möjlighet till att bo på flera olika hotell och därmed få chansen att uppleva olika platser i Turkiet. Se alla Escapeaways resor till Turkiet, eller kontakta oss for ytterligare information och få dig tillsändt ett erbjudande på en långtidsresa helt anpassad efter dina egna önskemål.

>> Läs mer om långtidsresor här
>> Läs även om flexibla paketresor till Turkiet här

>> Läs mer om långtidsresor

Karta över Turkiet

Populära hotell på Turkiet

Turkiet, Kusadasikusten, Kusadasi
  • Närmaste flygplats: 67 km
  • Närmaste strand: ca. 550 m
  • Pool
Turkiet, Den Turkiska Sydkusten, Belek
  • Närmaste flygplats: 40 km
  • Närmaste strand: ca. 150 m
  • Pool
Turkiet, Bodrum-halvön, Bodrum
  • Närmaste flygplats: 38 km
  • Närmaste strand: ca. 1.3 km
  • Pool