Resor till Bodrum-halvön

Bodrum-halvön är en av de vackraste regioner i hela Turkiet. Det är inte för inte som det är just hit som turkarna själva reser när de ska på semester. Här på denna halv-ö finns allt: Livlig stad, mysig hamn, vackra stränder och en varierad natur med mång mysiga vikar.

Bodrums kustremsa längs det Egeiska havet är flera kilometer lång. Här ligger den ena fina badviken efter den andra, med branta klippor och natur som skiljer dem åt. Från många av platserna har man en underbar utsikt ut mot den vackra horisonten och de små öar utanför. På kvällen kan man se ljuset från den grekiska ön Kos, som ligger mindre än en timmes båtfärd från Bodrum.

När du reser till Bodrum halv-ön med Escapeaway kan du välja om du vill bo inne i Bodrum stad eller den mer familjevänliga strandorten Bitez eller den lite mer livliga semesterorten Gümbet.

I Bodrum stad är det en härlig blandning av goda restauranger, butiker, mysiga basarer och ett livligt nattliv med allt från barer med live musik till stora diskotek. Om man vill kombinera stad med fina sandstränder, så ska man absolut resa till Gümbet. Om du reser med familjen så är, Bitez, du ska boka. 
En av Bodrums vackraste bukter är Torba, och här har vi noga utvaldt hotell som har fått högsta betyg av sina tidigare gäster. Upplev det lokala livet och stämning på veckomarknaden i Turgutreis eller njut av den avslappnade semesterkänslan i vackra Gundogan.

Om när en stor familj som reser tillsammans, så har vi ett brett urval av hotell med eller utan All Inclusive. Ifall ni är ett par eller några vänner som reser tillsammans, så har vi självklart även här ett fint hotellprogram för vuxna. Vi erbjuder alltid full flexibilitet när det gäller datum och reslängd, och du väljer naturligtvis själv om du vill boka din semester som en paketresa som inkluderar flyg och hotell eller om du själv vill arrangera din transport och enbart boka din semesterbostad genom Escapeaway.

Få inspiration och läs mer om att åka på semester på Bodrum-halvön här nedan eller använd sökmotorn med en gång för att hitta din nästa resa till Bodrum-halvön.

Hotell och semesterbostäder på Bodrum-halvön

Hos Escapeaway handplockar vi noggrant de bästa hotellen och semesterbostäderna på Bodrum-halvön. Bland annat är det helt avgörande att alla semesterbostäder, semesterhus, semesterlägenheter och hotell har fått bra omdömen, både från våra gäster och gäster i andra länder.

Använd sökmotorn för att hitta din nästa resa till Bodrum-halvön med möjlighet till avresa från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi hittar automatiskt nätets bästa priser på flygbiljetter, både med lågprisflyg och reguljärflyg, och paketerar dem med våra noga utvalda hotell och semesterbostäder på Bodrum-halvön. Du kan även välja att boka transfer till din semesterbostad, eller en hyrbil som står redo åt dig på flygplatsen, för bästa möjliga start på semestern.

Det hela sätts automatiskt samman till en paketresa med resegaranti, och du är därmed täckt av paketreselagen, på så sätt får du det bästa av två världar. Trevlig resa!

>> Läs allt om hotell på Bodrum-halvön här

Resor till Turkiet

bluebox.find-rejsen-intro

Hitta din resa till Turkiet här

Populärt på Bodrum-halvön

Turkiet, Bodrum-halvön, Bodrum
  • Närmaste flygplats: 38 km
  • Närmaste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (eventuellt säsongsöppen)
Turkiet, Bodrum-halvön, Torba
  • Närmaste flygplats: 37 km
  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Pool (eventuellt säsongsöppen)
Turkiet, Bodrum-halvön, Bodrum
  • Närmaste flygplats: 36 km
  • Närmaste strand: ca. 125 m
  • Pool (eventuellt säsongsöppen)

Valfri avresedag och reslängd på samtliga hotell

Filter