Resor till Bodrum-halvön

Bodrum-halvön är en av de vackraste regioner i hela Turkiet. Det är inte för inte som det är just hit som turkarna själva reser när de ska på semester. Här på denna halv-ö finns allt: Livlig stad, mysig hamn, vackra stränder och en varierad natur med mång mysiga vikar.

Bodrums kustremsa längs det Egeiska havet är flera kilometer lång. Här ligger den ena fina badviken efter den andra, med branta klippor och natur som skiljer dem åt. Från många av platserna har man en underbar utsikt ut mot den vackra horisonten och de små öar utanför. På kvällen kan man se ljuset från den grekiska ön Kos, som ligger mindre än en timmes båtfärd från Bodrum.

När du reser till Bodrum halv-ön med Escapeaway kan du välja om du vill bo inne i Bodrum stad eller den mer familjevänliga strandorten Bitez eller den lite mer livliga semesterorten Gümbet.

I Bodrum stad är det en härlig blandning av goda restauranger, butiker, mysiga basarer och ett livligt nattliv med allt från barer med live musik till stora diskotek. Om man vill kombinera stad med fina sandstränder, så ska man absolut resa till Gümbet. Om du reser med familjen så är, Bitez, du ska boka. 
En av Bodrums vackraste bukter är Torba, och här har vi noga utvaldt hotell som har fått högsta betyg av sina tidigare gäster. Upplev det lokala livet och stämning på veckomarknaden i Turgutreis eller njut av den avslappnade semesterkänslan i vackra Gundogan.

Om när en stor familj som reser tillsammans, så har vi ett brett urval av hotell med eller utan All Inclusive. Ifall ni är ett par eller några vänner som reser tillsammans, så har vi självklart även här ett fint hotellprogram för vuxna. Vi erbjuder alltid full flexibilitet när det gäller datum och reslängd, och du väljer naturligtvis själv om du vill boka din semester som en paketresa som inkluderar flyg och hotell eller om du själv vill arrangera din transport och enbart boka din semesterbostad genom Escapeaway.

Få inspiration och läs mer om att åka på semester på Bodrum-halvön här nedan eller använd sökmotorn med en gång för att hitta din nästa resa till Bodrum-halvön.

Hotell och semesterbostäder på Bodrum-halvön

Hos Escapeaway handplockar vi noggrant de bästa hotellen och semesterbostäderna på Bodrum-halvön. Bland annat är det helt avgörande att alla semesterbostäder, semesterhus, semesterlägenheter och hotell har fått bra omdömen, både från våra gäster och gäster i andra länder.

Använd sökmotorn för att hitta din nästa resa till Bodrum-halvön med möjlighet till avresa från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi hittar automatiskt nätets bästa priser på flygbiljetter, både med lågprisflyg och reguljärflyg, och paketerar dem med våra noga utvalda hotell och semesterbostäder på Bodrum-halvön. Du kan även välja att boka transfer till din semesterbostad, eller en hyrbil som står redo åt dig på flygplatsen, för bästa möjliga start på semestern.

Det hela sätts automatiskt samman till en paketresa med resegaranti, och du är därmed täckt av paketreselagen, på så sätt får du det bästa av två världar. Trevlig resa!

>> Läs allt om hotell på Bodrum-halvön här

Resor till Turkiet

Läs mer om Turkiet och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Turkiet här

Resmål på Bodrum-halvön

 • Akyarlar
  1 hotell
  Akyarlar är ett bevis på att det fortfarande går att hitta små, ofördärvade pärlor på den populära Bodrum-halvön. Detta lilla fiskeläge har lyckats bevara mycket av sin ursprungliga charm och är ett perfekt, avkopplande resmål för par eller familjer.
 • Stämningen är mer avslappnad i Altinkum än på många av de mer kända semesterorterna på Bodrum-halvön. Tillsammans med tre gyllene sandstränder, mängder av faciliteter och spännande restauranger får du optimala förutsättningar att kunna njuta ... av en fantastisk semester. Läs mer
 • Bitez
  2 hotell
  Bitez ligger några kilometer från Bodrum-halvöns huvudstad, men har ändå en inbjudande, lugn atmosfär, som tillsammans med den långa stranden gör den lilla staden till ett idealt resmål för en avslappnande semester med familjen. Här kan ni slappna ... av vid det azurblå havet eller åka på turer/båtturer till resten av halvön. Läs mer
 • Bodrum
  10 hotell
  Bodrum är ett av Turkiets vackraste resmål, där nytt och gammalt lever i symbios. Du kan spendera dagen på en av av Bodrum-halvöns bästa badstränder, eller utforska spännande sevärdheter innan du på kvällen utforskar Bodrums rika restaurang- och nattliv.
 • Gästrecensioner 9,0
  Gumbet
  1 hotell
  Gümbet har en av de bästa stränderna på Bodum-halvön, och ett nattliv som nästan matchar det i den närliggande huvudstaden. När du inte slappnar av på den inbjudande Blå Flagg-stranden, eller slår dig loss i nattlivet, kan du använda Gümbet ... som utgångspunkt för många spännande utflykter. Läs mer
 • Gundogan
  4 hotell
  I Gundogan hittar du allt det som har gjort Bodrum till ett så populärt resmål med stränder av hög kvalitet längs en underbar kustlinje. Gundogan är en av de mest fridfulla städerna på halvön så vill du slippa det hektiska nattlivet är det perfekt.

Populärt på Bodrum-halvön

Turkiet, Bodrum-halvön, Akyarlar
 • Närmaste flygplats: 61 km
 • Närmaste strand: ca. 100 m
 • Pool
Turkiet, Bodrum-halvön, Torba
 • Närmaste flygplats: 34 km
 • Närmaste strand: ca. 400 m
 • Pool
Turkiet, Bodrum-halvön, Torba
 • Närmaste flygplats: 37 km
 • Närmaste strand: ca. 0 m
 • Pool

Vad tycker gästerna om på Bodrum-halvön?

9,0
Samlade gästomdömen
Baserat på 2 recensioner