Hideaways och boutique-hotell i Phuket

Hideaways är det vi erbjuder dig som är lite mer kräsen och som tycker om att man har tänkt på alla detaljer utan att det för den skull behöver vara lyx. Ett Hideaways-hotell i Phuket lever upp till en rad stränga krav från vår sida, som till exempel ett begränsat antal rum, särskilt bra läge och framför allt massor av charm och atmosfär. Boka ett Hideaway eller ett boutique-hotell i Phuket när semestern ska ha lite extra krydda.

Vad är ett Hideaway?

Är du en livsnjutare? Är en säng inte bara något som är praktiskt att sova i när du är på semester? Då kan ett hideaway i Phuket vara något för dig. Precis som resten av utbudet du hittar hos Escapeaway, så är samtliga hotell, villor och semesterlägenheter noga utvalda – ett hideaway är bara särskilt och extra omsorgsfullt handplockat.  

Utöver att ett hideaway ofta är ett charmerande och mindre hotell som är mycket uppskattat av sina (stam)gäster, så skiljer det sig dessutom från andra bra ställen genom att det har sin egen personlighet. Till exempel kan det vara familjeägt eller vara särklassigt beläget – det kan också vara något helt annat – till exempel ett boutique hotell. Inte ett hideaways är det andra likt, men de har det gemensamt, att de har något unikt att erbjuda.

Boka ett Hideaway-hotell separat eller boka en paketresa som inkluderar flyg till attraktiva priser online här på sidan, då får du samtidigt trygghet i form av resegarantin och paketreselagen. Varmt välkommen!

Resor till Thailand

Läs mer om Thailand och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Thailand här

Hideaways i Phuket

 • Kata
  2 hotell
  Kata är känt som ett av Phukets mer familjevänliga resmål, där nattlivet är mer dämpat än i öns större semesterorter. Samtidigt har Kata en av öns bästa stränder där du och familjen lätt kan fördriva det mesta av tiden på er semester.
 • Bangtao
  1 hotell
  Den sex kilometer långa Bang Tao stranden är Phukets bästa och här kan du både slappa i solen med en bra bok, dyka eller snorkla samt njuta av någon förfriskning på en av de många små barerna och restaurangerna som blickar ut mot havet längs hela kusten.
 • Kamala
  1 hotell
  Kamala strand är perfekt för dig som reser med barn eftersom du befinner dig i den lugnare delen av Phuket, och med de breda, långgrunda stränderna är detta den perfekta familjesemester destinationen.
 • Karon
  1 hotell
  Karon på Phuket är känt som ett familjevänligt och avkopplande resmål. Detta beror inte minst på den breda sandstranden, som är en av Phukets längsta. Här vid det härliga, turkosa vattnet befinner du dig på lite avstånd från de mer livliga städerna ... och har därför perfekta förutsättningar för en avkopplande badsemester. Läs mer
 • Nai Harn
  1 hotell
  Nai Harn är en idyllisk strand på södra Phuket. Stranden som av många anses vara en av de bästa på ön är känd för sin fina, vita sand och sitt kristallklara vatten.
 • Drömmer du om ett tropiskt paradis där du känner som att du nästan har hela stranden för dig själv? Då är Cape Panwa på Phuket helt rätt ställe! Där kan du koppla av och ladda batterierna i natursköna omgivningar.