Lyxsemester i Thailand

Vackra Thailand är som skapat för en lyxsemester utöver det vanliga. Om det härliga är, att du kan ta med hela familjen utan att spendera hela semesterbudgeten på inkvartering, för här kan du på på imponerande lyxhotell till en billig peng. Många svenskar har förälskat sig i Thailand, och det har de goda grunder till: höga temperaturer året runt, läckra sandstränder, vänlig befolkning och en attraktiv prisnivå gör landet till en absolut semesterfavorit för allt från barnfammiljen till seniorer på långtidsresa. Semetermål som Hua Hin, Krabi, Phuket, Koh Samui och inte minst Bangkok, är kända och älskade världen över!

Som vanlig resenär, kan självklart en "standard-semester" i Thailand kännas som en yxsemester, för här kompromissar man inte, är gästern kommer alltid först! På grund av de varma temperaturerna har de flesta lyxhotell i Thailand ett stort och spännande poolområde, ofta omgivet av skuggiga palmer med utsikt till hav och strand. Härifrån har till tillgång till stranden och kan ta ett snabbt dopp i havet innan frukost. Ja, och sen är det ju maten också...

Lyxhotell i Thailand

Thailand bjuder på ett överflöd av spännande landskap och fantastiska nationalparker, spektakulära sränder och romantiska bukter, trevliga städer och färgglada marknader - och naturligtvis den pulserande metropolen Bangkok. Och överallt säkrar de trevliga thailändarna, att servicenivån på alla lyxhotell är skyhög. Gemensamt för större delen av hotellen, är det resort-liknande uttrycket, där varje liten detalj är genomtänkt och där du utsätts för en explossion av färger och dofter från frodiga växter, inbjudande stränder och smaragdgröna pooler.

Här hittar du tropiska öar, som från ett vykort, med pittoreska vita sandstränder, och romantiska solnedgångar där tiden tycks stå stilla medan du njuter dag efter dag med strålande sol och ett svalkande dopp i havet. Detta enormt attraktiva semesterland är en harmonisk fusion av det stilfulla, gamla kungariket och alla moderna faciliteter som vi förväntar oss som moderna resenärer. Ett magiskt land, som hämtar sina värderingar från Buddhismen, med traditioner som berör alla besökare.

Ett land med många möjligheter

Den södra delen av Thailand med Krabi och kända öar som Phuket, Koh Samui och Koh Phi Phi för att endast nämna ett par stycken, har kallats ett paradis för sökdyrkare, för familjer med barn och för vattensportutövare. Tycker du bättre om inlandsupplevelser, är nordöstra Thailand perfekt för bergsbestigare, klättrare och vandrare - här lockar branta klippor och djup djungel med en härlig flora och fauna. Vill du åla på en lyxresa till Thailand är det dock öarna och kusten som lockar.

Lyxresor till Thailand med Escapeaway, kan bokas med avgång från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, och resan går oftast via Bangkok, varifrån man fortsätter med inrikesflyg, eller med tåg. Du reser med reguljärflyg, med möjighet för flexibla reslängder, så du kan själv välja hur lång din semester ska vara. Använd sökmotorn för att hitta helt rätt flyg och hotell till din lyxsemester. Trevlig resa!

>> Läs också om en lyxsemester på Phuket
>> Läs också om en lyxsemester i Krabi
>> Läs också om en lyxsemester på Koh Samui
>> Läs också om en lyxsemester Koh Samet
>> Läs också om en lyxsemester i Hua Hin

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Thailand

Populära hotell i Thailand

Thailand, Koh Samui, Chaweng
9,5
Fantastiskt
2518 omdömen
  • Närmaste flygplats: 3 km
  • Närmaste strand: ca. 20 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Thailand, Koh Samui, Mae Nam
9,1
Fantastiskt
381 omdömen
  • Närmaste flygplats: 9 km
  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Thailand, Koh Samui, Choeng Mon
9,1
Fantastiskt
551 omdömen
  • Närmaste flygplats: 4 km
  • Närmaste strand: ca. 100 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)