Lyxsemester Krabi

Koppla av med en lyxsemester till Krabi. Ett tvättäkta hideaway är för oss ett autentiskt och unikt ställe, och dessa platser kan vara svåra att hitta fram till - om du inte känner till området. Därför har vi samlat en lista över våra utvalda och handplockade hideaways, där du är säker på att få en lyxsemester som lever upp till alla dina krav och behov. Vi vet, vad skandinaviska resenärer vill ha på sin semester, och därför kommer du inte bli besviken då du bokar en lyxresa med Escapeaway.

Escapeaway som inte gör dig besviken, hittar du i Krabi. Den thailändska staden och provinsen är ett semesterparadis för dig som älskar sol, strand och massor av lyx. I Krabi kan du koppla av på stranden, bada och dyka i det kristallklara havet, som bjuder in till ett rikt djur- och växtliv, och därutöver har du också möjlighet att uppleva all världens exotiska djur ute i djungeln - bufflar, näshornsfåglar och elefanter för att nämna några. Du är alltså garanterad många upplevelser om du besöker Krabi, och med ett lyxhotell från Escapeaway kommer semestern utan tvekan att bli ännu mer oförglömlig.

Ao Nang är Krabis största semesterort och är absolut värd ett besök. Staden ligger söder om Krabi och här hittar du massor av små marknader, roliga butiker och restauranger, som erbjuder dig smakupplevelser som du inte hittar på andra plaster. Från Ao Nang kan du segla ut till flera av de små öar som ligger utanför regionen, och njuta av de läckra sandstranderna. Från Ao Nang kan du också ta dig vidare ut med båt till Railay, där du har möjlighet för att klättra om du har intresse för det. Om du föredrar havet framför luften, kan du på Krabi också a ett dykcertifikat, och sedan komma ner under ytan för att uppleva denna spännande värld. En perfekt plats för att dyka är runt ön koh Poda där du bland annt hittar sjöhästar och clownfiskar.

Så hittar du ett lyxhotell i Krabi

I Krabi hittar du garanterat ett hotell som passar din smak, och om du inte riktigt vet var du ska börja din sökning, kan du med fördel ta dig en närmare titt på vår lista över lyxhotell och lyxresor till Krabi. Vi vill gärna göra det så enkelt som möjligt för dig att boka din drömresa till Krabi, och därför har vi utvecklat en sökmotor här på vår sida, där du snabbt och enkelt kan hitta och boka en lyxsemester som matchar dina preferenser.

När du reser till Thailand och ska på lyxsemester i Krabi, kan du välja att flyga från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Vi står för stor flexibilitet, och därför har vi valt att flyga med reguljärflyg så att du kan åka på just den dagen du vill åka, och stanna borta precis så länge du vill.

Boka din lyxresa till Krabi genom Escapeaway och få exklusiva omgivningar, service i världsklass och lyxhotell som bidrar till att göra din semester ännu bättre. 

>> Läs mer om lyxhotell i Hua Hin
>> Läs mer om lyxhotell på Phuket

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Krabi