Resor till Thailand

Med god mat, ett soligt, tropiskt klimat, en fascinerande kultur och inte minst fantastiska stränder, är Thailand på många sätt och vis ett idealt resmål. Därtill kommer naturligtvis den gästvänliga lokalbefolkningen, som välfötjänt har gett Thailand smeknamnet "Leendets Land", samt den låga prisnivån som ger möjlighet till en upplevelserik semester.

Den frodiga, norra delen av landet rymmer massor av möjligheter för den äventyrslystna som önskar utforska den autentiska delen av landet, med tempel och landsorter långt bort från massturismen. Här hittar du berömda resmål som Phuket, Krabi och Ko Samui, som bjuder på frodiga regnskogar och några av Asiens bästa badstränder. Denna del av Thailand rymmer dessuom en så bred variation, att du alltid kan hitta ett passande resmål, oavsett om du ska resa iväg med familjen, som par eller ensam.

För dig som ska åka på en familjeresa, är det framförallt det stora urvalet familjevänlia hotell och långa, sköna sandsstränder som gör en resa till Thailand attraktiv. Samtidigt finns det många andra, mer livliga destinationer för dig som gärna vill krydda strandlivet med nattliv, nöjen, spännande utflykter och shopping. Du kan, med andra ord nästan garanterat hitta ett resmål i Thailand som passar dina önskemål för semestern.

Resmål i Thailand

Resmål i Thailand

 • Ao Nang
  17 hotell
  Ao Nang är en mindre stad och en semesterort i kustprovinsen Krabi i Thailand, som bjuder på fantastiska sandstränder, många spännande aktiviteter, inklusive dykning och snorkling samt spektakulära klippformationer som genom årtionden har lockat ... till sig klättrare från hela världen. Läs mer
 • Bophut
  1 hotell
  Den tre kilometer långa stranden Bophut är en av Koh Samuis bästa stränder. Med sin vita, mjuka korallsand är den rena drömmen för dig som vill ha en lugn semester i exotiska omgivningar.
 • Chaweng
  21 hotell
  Chaweng på Koh Samui är för dig som både vill ha nattliv och olika strandaktiviteter men som även vill ha lite lugnare omgivningar. Chaweng Beach på östkusten är öns största och mest populära strand som lockar till sig allt från unga backpackers ... till par på bröllopsresa. Läs mer
 • Choeng Mon
  3 hotell
  Choeng Mon, beläget på den norra delen av ön Kho Samui i Thailand, består av en rad bukter med fantastiska vita sandstränder, bra, rent badvatten och en avslappnad atmosfär.
 • Hua Hin
  1 hotell
  Breda, fina sandstränder, ett trevligt och livligt centrum i stan, massage på stranden samt skaldjur "ad libitum" är det som kännetecknar Thailands äldsta badort och som dessutom bara ligger 3 timmars körning från huvudstaden Bangkok.
 • Klong Muang
  5 hotell
  Klong Muang hör till de mer fridfulla resmålen i Krabi-provinsen. Det är därför ett bra ställe för dig som drömmer om en härligt avkopplande badsemester och som samtidigt gärna vill uppleva det "äkta" Thailand.