Resor till Guia de Isora

Guia de Isora bjuder dig på den perfekta inramningen till din solsemester på Teneriffa. Här befinner du dig nära såväl de vackra stränderna som det kristallblåa havet samt mysiga byar och småstäder. Dessutom kan du glädja dig åt den vackra utsikten över både Teide och La Gomera. 

Guia de Isora är ett underbart ställe att tillbringa semestern på, fullt av gyllene och hemlighetsfulla löften. Oavsett om du känner för att utforska de små byarna med kullerstensbelagda gator vid foten av Teide, eller vandra genom de väldoftande exotiska skogarna i regionen så är Guia de Isora ett ställe som garanterar dig den perfekta inramningen till en härlig och händelserik resa till Teneriffa.

Här ut mot Teneriffas västkust kan du se fram emot lugna stränder som passar hela familjen. Playa San Juan bjuder på charmigt, guppande båtar och läcker sandstrand, men vill du mäta dina krafter i vågorna på en surfbräda så är det snarare de ljumma vattnen omkring Alcala som du bör söka dig mot. Tycker du inte om att få sand mellan tårna så finns det mängder av andra aktivitetsmöjligheter du kan ge dig i kast med under din semester.

Välkommen till Escapeaway! Guia de Isora är en destination på Kanarieöarna som vi för tillfället inte erbjuder några resor till. Du kan därför med fördel anmäla dig till vårt nyhetsbrev och på så sätt vara bland de första som får besked när vi lanserar resor till Guia de Isora. Hos Escapeaway hittar du uteslutande en samling av noga utvalda hotell som fått bra omdömen, och medan du väntar på att vi lanserar resor till Guia de Isora, kan du ju ta en titt på några av de många andra resorna vi kan erbjuda, till exempel:

>> Billiga resor till Costa Adeje
>> Eller boka en resa till Teneriffa härInformation och fakta

Ska du åka till Teneriffa på semester och bo i området omkring Guia del Isora så har jag här sammanställt lite information och fakta om staden.

Vandringsturer och vattensport

Stadens "Diving Centre" tillhandahåller allt du behöver för att utforska den spännande världen under havsytan vid de närliggande korallreven medan Windsurfing är den mest lockande vattenrelaterade sporten över vattenytan som du kan ge dig i kast med utanför Acalas kuster när du är på semester i Guia de Isora. Som ett alternativ till livet i närkontakt med det våta elementet kan du hålla dig torrskodd och ge dig ut på vandring i det frodiga landskapet och omkring de små charmiga byarna i inlandet. På så sätt ger du dig själv möjligheten att komma i närkontakt med den vackra naturen och njuta av de fantastiska utsiktsplatserna runt omkring i landskapet på Teneriffa. Och bara lugn - du befinner dig aldrig långt från en vinbar så det finns rikliga möjligheter till pauser längs din vandringstur! 

Du kommer även få njuta av det faktum att Teneriffa ligger perfekt beläget utanför Afrikas kust, så du blir bortskämd med härligt solsken året runt. Det är just det som gör en badsemester på en av Kanarieöarna till något annat än en resa till övriga Spanien. Semester i Guia de Isora ger dig även ett perfekt tillfälle att utforska den speciellt vackra och lockande naturen omkring Teide; den mäktiga vulkanen som är något av ett kännetecken för ön. Om du kan slita blicken från det kristallklara vattent bara ett ögonblick och vända blickarna inåt land så möter dig den imponerande synen av Teide, och en resa till Teneriffa är inte komplett utan att ha besökt vulkanen. 

Varför resa till Guia de Isora?

Du befinner dig på Teneriffas vackra västkust som ligger vid foten av Teide och har utsikt mot grannön La Gomera

Staden som heter Guia de Isora, ligger ca 5 kilometer in i landet från kusten räknat. Några av stadens gator, som på båda sidor är bebyggda med pastellfärgade, låga hus, är knappt breda nog för bilar. Här skapar pyttesmå torg plats för vackra kyrkor och skuggande palmer som du kommer vara tacksam över i det annars så karga kanariska hedlandskapet. Det finns gott om restauranger och barer i Guida de Isora och alla med den speciella kanariska stämningen. 

Lite längre ner längs kusten ligger de större semesterområdena Playa San Juan med sin promenad och hamn och Alcala en före detta fiskeby som är mycket populär bland windsurfare. Båda orterna erbjuder såväl sandstränder som stränder med småsten. 

Landskapet här i området är dramatiskt och du kan se fram emot att få njuta av den fantastiska utsikten över Teide och La Gomera. Boka billiga resor till Guia de Isora online

Använd sökmotorn från Escapeaway när du ska hitta billiga resor till Guia de Isora. Vi söker automatiskt efter de bästa semesterbostäder, semesterhus, semesterlägenheter och hotell i Guia de Isora. Gemensamt för alla är att de ligger i topp när det gäller bra omdömen både från våra egna gäster och från gäster i andra länder. Samtidigt har och får du friheten att söka på valfria resdatum, valfri reslängd och nätets bästa priser på både flyg och inkvartering.

Vi har med andra ord gjort det mesta av arbetet åt dig - nu ska du bara bestämma när du vill resa till Guia de Isora - och med vem. Det finns möjlighet att resa från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamns flygplats. Sökmotorn jämför automatiskt de bästa priserna på flygbiljetter med både reguljärflyg och lågprisbolag och kombinerar dem med våra noga utvalda semesterbostäder i Guia de Isora. Alla resans delar sätts därefter samman till en paketresa med resegaranti, på så sätt får du det bästa av två världar. Lägg till hyrbil eller transfer (transport tur/retur mellan flygplatsen och ditt hotell) i paketet för den bästa och mest flexibla upplevelsen när du ankommer till resmålet.

Trevlig resa!

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Guia de Isora