Rundresor på Mallorca

Upplev Mallorca på en rundresa med Escapeaway och bo på handplockade hotell

Mallorca har en mängd sevärdheter och attraktioner och på en rundresa på denna vackra Medelhavsö har du möjlighet att ta dig runt den och se de viktigaste. Inte bara attraktionerna i sig är en upplevelse på Mallorca - även öns ovanligt vackra natur gör också själva rundresan från plats till plats till ett nöje. Det är bara att hålla ögonen öppna och njuta av turen.

Mallorca lämpar sig utmärkt för rundresor då öns storlek gör att alla sevärdheter ligger nära. Turen på Mallorca blir därför aldrig lång eller tråkig. På Mallorca går den mesta tiden till att ta det lugnt och koppla av - inte att bli transporterad från ort till ort. På det sättet upplever du mycket på Mallorca även om semestern bara varar en vecka. Det är semester med kvalitetstid!

Se alla resor till Mallorca

Boka en rundresa online eller få ett reseerbjudande

Vi har satt samman flera olika förslag på rundresor på Mallorca - men du är alltid välkommen att kontakta oss för att sätta samman en rundresa som passar dina behov och önskemål. Du kan välja att dagligen byta hotell eller ha två eller tre hotell som bas för att utforska ön. Möjligheterna är många och du kan resa precis de antal dagar du vill. Till Mallorca finns dagligen direktflyg.  

>> Läs mer om bilrundresor