Lyxsemester till Palma de Mallorca

Det finns många härliga lyxhotell i Palma de Mallorca, så du behöver inte vara rädd att du kommer saknar något när du reser dit. Oavsett om du föredrar att bo mitt inne i centrum av Palma, där det alltid händer något, eller om du hellre vill bo lite utanför stan - och kanske närmare stranden - så har vi på Escapeaway garanterat ett lyxhotell i Palma som kommer falla dig i smaken. Vi har valt ut en rad utsöka resorts, där kvaliteten är extra hög, och där gästerna ger fantastiska omdömen.

Åk med Escapeaway på en riktig lyxresa till Palma de Mallorca, och se fram emot stadens härliga puls och gästvänliga atmosfära. Palma de Mallorca är lika med trevliga, smala gator, spännande konst, vacker arkitektur och god mat. När du ankommer till centrum och spatserar runt i på de histiriska gatorna känner det nästan som att husen faller ner över dig, för gatorna är så smala. Plötsligt kan du dock stå på ett av de vackra, öppna torgen, eller vid den gamla stadsmuren som en gång i tiden skilde hamnen från staden.

Från stationen kan du ta tåget till Sollér, långt uppe i bergen. Sollér är en riktig lyxig stad, och i hamnen lägger de största lyxyachterna till för att njuta av det unika scenariot som utspelar sig framför dem. En härlig syn!

I Palma älskar de kaffe, och på gatorna Carrer d'Anibal och Placa Navegació ligger flera trevliga caféer. Det är perfekta platser att slå sig ner, med en cortado, efter en kul dag full med nya intryck. På en lyxresa till Palma de Mallorca bor du alltid på handplockade lyxhotell, som vi har hittat för att kunna matcha dina drömmar och behov.

Med Escapeaway hittar du lyxresor till Palma de Mallorca från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn, antingen direkt eller med mellanlandning, till Mallorcas Internationella Flygplats. Därefter går resan vidare med antingen hyrbil eller lokal transfer till ditt lyxhotell. Trevlig resa!

>> Läs också om lyxhotell i Barcelona
>> Mer om lyxsemestrar i Spanien

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Palma

Populära hotell i Palma

Spanien, Mallorca, Palma
9,6
Fantastiskt
483 omdömen
  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Palma
9,6
Fantastiskt
241 omdömen
  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 2.2 km
  • Internet/Wi-Fi
Spanien, Mallorca, Palma
9,5
Fantastiskt
214 omdömen
  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Internet/Wi-Fi