Paketresor till Mallorca

Välkommen till Mallorca - svenskarnas favoritresmål, när det kommer till sol och strand. Här får du vacker natur, breda stränder, höga berg och massor av härliga hotell. Allt samman, endast 3-4 timmar bort med direkt flygförbindelse från Sverige. Boka en paketresa till Mallorca med Escapeaway, vi är specialister på att handplocka semesterbostäder och hotell till din semester. När du bokar en paketresa är du dessutom automatiskt täckt av resegarantin.

Med en paketresa till Mallorca får du med allt på köpet. Flyg, hotell och till och med hyrbil om du önskar det. Så snart du checkat in är du klar för upptäcktsfärd. Paketresa till Mallorca är det enkla sättet att börja semestern på. En strålande lösning till alla som vill ha en lugn och skön semester och inte krångla med att hitta övernattning och hyrbil på själva resmålet. Allt är löst på förhand hemifrån.   

Även om paketresan till Mallorca är enkel att boka behöver du inte kompromissa med varken kvalitet eller valmöjligheter. Vi har många olika paket du kan välja mellan och alla våra smultronställen på Mallorca är handplockade. Våra paketresor är noga sammansatta med utvalda hotell på vackra platser på Mallorca för att du ska få de bästa upplevelserna på din semester på Mallorca.

Se alla resor till Mallorca med Escapeaway

Boka en resa med flyg, hotell och hyrbil

Hos Escapeaway Resor har du som gäst valfriheten att själv sätta samman din resa precis som du vill ha den. Du kan själv välja avresedag och reslängd. Vi samarbetar med alla erkända flygbolag. Det finns dagligen, året om direktflyg till Mallorca. Önskar du bo på fler hotell eller semesterboenden är en bilrundresa ett utmärkt sätt att utforska Mallorca på. Få mer inspiration om olika reseteman. Här kan du också läsa mer om flyg, hotell och hyrbil när du reser med Escapeaway. Du är naturligtvis också alltid välkommen att kontakta oss för personlig service - vi ger gärna tips och råd.

Du kan flyga från en flygplats nära dig, då vi söker på priser både från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, antingen direkt eller med en mellanlandning, och med ankomst till Palma flygplats (Spaniens tredje största). Här kan du hämta ut din hyrbil (om du så önskar), och snabbt ta dig vidare ut på ön. Skriv bara in dina valda datum i sökmotorn överst här på sidan och välj vilken flygplats du önskar flyga från - sedan hjälper vi dig att sätta ihop den ultimata paketresan till Mallorca, med flyg, hotell och hyrbil inkluderat.

>> Läs mer om paketresor här
>> Läs om en lyxsemester på Mallorca här

Karta över Mallorca

Populära hotell på Mallorca

Spanien, Mallorca, Bendinat
9,0
Fantastiskt
654 omdömen
  • Närmaste flygplats: 24 km
  • Närmaste strand: ca. 600 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Valldemossa
9,6
Fantastiskt
176 omdömen
  • Närmaste flygplats: 25 km
  • Närmaste strand: ca. 10.4 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Manacor
9,8
Fantastiskt
145 omdömen
  • Närmaste flygplats: 64 km
  • Närmaste strand: ca. 7 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)