Lyxsemester på Mallorca

Med Escapeaway är lyxsemestern till Mallorca endast några få klick bort. Mallorca erbjuder allt en bekväm lyxsemester kräver: läckra lyxhotell, privata pooler och jacuzzi, turkiskt bad och avskilda stränder förbehållna gästerna. På en lyxresa till Mallorca har du fina möjligheter till bland annat wellness, massage, spa och annan härlig komfort. Njut av lyxen på ett spahotell eller på ett eget lyxigt semesterboende på en avskild del av ön - eller något helt annat. Några av Mallorcas wellnesscenter är till och med inrättade i historiska byggnader t.ex. i ett gammalt kloster, omgivet av vacker natur där du verkligen finner lugn och ro.

Det finns goda möjligheter att skämma bort dig själv om du gillar lite enklare behandlingar som hydromassage eller hudbehandlingar eller kompletta paket som innehåller allt du kan önska för att kroppen och själen ska få njuta. Lyxhotell på Mallorca håller generellt en hög nivå, utan att vara vansinnigt dyra, och dessutom är utbudet av flygavgångar till Mallorca stort, så du kan sätta ihop din lyxsemester med stor flexibilitet. Flyg till exempel ut på en torsdag och hem påföljande söndag.

På senare år har det blivit mer populärt att resa bort med hela familjen och bo på en finca - en nedlagd lantegendom - där alla kan bo tillsammans och där man kan njuta sin semester i lyx med egen pool, utsikt över fälten och bergen samt med vandringsstigar och landsvägar rakt utanför dörren. Perfekt för de som gärna vill njuta av en cykeltur eller köra en sväng med suffletten nedfälld på den lyxiga hyrbilen.

Bo på ett noga utvalt lyxhotell på Mallorca

På Escapeaway erbjuder vi unika lyxresor till Mallorca, och vi är stola över alla våra hotell - men det finns några utvalda hideaways, där du får lite extra lyx, och som kostar lite mer än andra hotell: det är dessa vi kallar lyxhotell. Du kan se dem i listan nedan, eller knappa in de resdatum du föredrar i sökmotorn och se med en gång hur du kan sätta samman en flexibel paketresa, där du själv bestämmer avresedatum och reslängd. När du sammansätter din resa hos oss täcks resan av Resegarantin.

Du kan bland annat hitta spännande lyxhotell i den historiska staden Alcudia, runt huvudstaden Palma, eller långt uppe i bergskedjan Tramuntana, som utgör den dramatiska muren av sten som möter de som ankommer med båt till Mallorca från nordväst. Tittar man noga efter kan man hitta några fantastiska naturhamnar, bland annat Port de Sóller, som är de rikas mötesplats på Mallorca. Här doftar det av pengar och lyx, och en del av Medelhavets största lyxjakter kommer med jämna mellanrum förbi för att bli sedda. Från Port de Sóller kan man ta en liten spårvagn upp till bergsstaden Sóller, och härifrån vidare med "Apelsintåget" mot Palma.

Lyxresor till Mallorca är lika med upplevelser både på stranden, i bergen, på vägarna och längs vackra stigar - eller kanske med en runda golf på programmet. Du kan naturligtvis läsa mer om våra populära lyxresor till Mallorca och vilka resmål vi erbjuder, eller läsa mer om lyxresor under våra resteman. Se nedan.

>> Så bokar du din paketresa till Mallorca
>> Läs även om minisemester på Mallorca

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Mallorca

Populära hotell på Mallorca

Spanien, Mallorca, Palma
9,6
Fantastiskt
256 omdömen
  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 2.2 km
  • Internet/Wi-Fi
Spanien, Mallorca, Palma
  • Pool (ev. säsongsöppen)
  • Internet/Wi-Fi
  • Restaurang
Spanien, Mallorca, Illetas
9,3
Fantastiskt
448 omdömen
  • Närmaste flygplats: 20 km
  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)