Långtidsresor Mallorca

Låter en långtidssemester med små, trevliga, familjedrivna hotell, charmiga städer och orörd natur lockande? Då är Mallorca rätt resmål för dig med sitt stora utbud av charmerande semesterorter. Boka en långtidssemester på Mallorca med Escapeaway idag!

 Trots sin popularitet gömmer den spanska Medelhavsön fortfarande på en värld av unika pärlor och inte minst spännande gömställen. Du kan välja att resa på långtidssemester precis så många nätter som passa just dig och vi erbjuder flyg från alla flygplatser i Sverige.

Mallorca är som gjort för en långtidssemester eftersom ön har ett underbart klimat inte bara på sommaren utan även under vintermånaderna. Livet går dessutom vidare på Mallorca även utanför högsäsong vilket innebär att affärer, restauranger med mera är öppna i de städer och orter där lokalbefolkningen bor. Söker du en långtidssemester och kan resa under lågsäsongen som sträcker sig från oktober till mars kan du hitta riktigt bra hotell och semesterbostäder på Mallorca till mycket låga priser. Tänk på att det ofta är en fördel att ha hyrbil på en långtidsresa. Även hyrbilspriserna är fördelaktiga under lågsäsong särskilt om man bokar i flera veckor.

Mallorca, den största av de Baleariska öarna har i många år varit en av svenskarnas favoritresmål. Med åren har turismen blivit öns huvudsakliga inkomst men trots det är speciellt den sydöstra och centrala delen av ön fortfarande orörd. När du reser på långtidssemester till Mallorca med Escapeaway bor du på små rustika hotell och semesterbostäder - den perfekta utgångspunkten för att utforska ön i ditt eget tempo. Härifrån kan du till exempel göra utflykter till Palma som är Mallorcas centralort där du kan gå på upptäcktsfärd i smala gränder som kvällstid surrar av liv och rörelse och erbjuder ett stort utbud av restauranger och tapasbarer.

Fördelen med långtidssemester är att du inte bara har tid att besöka alla berömda sevärdheter på Mallorca - du har tid att i lugn och ro hitta de mer okända och unika platser som ofta bjuder på stora upplevelser. De härliga stränderna lockar till avkoppling i solen - men Mallorca är också känt som ett litet paradis för dig som bäst kopplar av med aktiviteter i det fria. Många kommer till denna idylliska ö för att njuta av den vackra naturen, pittoreska byar och inte minst det behagliga klimat som lämpar sig väl för vandrings- och cykelturer.

Mallorca är ett välbesökt resmål med över 12 miljoner besökare årligen. De flesta turisterna på Mallorca håller semester under sommarmånaderna från april till oktober. Mallorca har en vacker natur och många sevärdheter dels runt omkring på ön men framför allt i huvudstaden Palma de Mallorca.

Langtidsferie på Mallorca

Foto: Bo bra på din långtidssemester till Mallorca - Escapeaway erbjuder många härliga hotell med fin utsikt

Långtidssemester med rabatt

Det finns många goda skäl till varför din nästa långtidssemester ska gå till Mallorca. Därutöver möjlighet att erhålla höga rabatter när du bor tre eller fler veckor på ett och samma hotell eller semesterboende. Du kan också välja att utnyttja långtidssemestern till att bo på fler hotell och på det sättet uppleva olika delar av Mallorca. Se alla Escapeaway resor till Mallorca eller kontakta oss för ytterligare information och få ett erbjudande på en långtidsresa efter dina egna önskemål.

Har du gott om tid så upplev Mallorca på en rundresa med bil.

En kör-själv semester på Mallorca är ett perfekt sätt att komma helt in under huden på ön, kulturen och befolkningen. Reser du på långtidssemester? Varför då inte överväga en rundresa med bil där du bor på flera hotell på olika delar och områden av ön.

>> Läs mer om rundresor på Mallorca
>> Läs även om semesterbostäder på Mallorca här

>> Läs mer om långtidsresor

Karta över Mallorca

Populära hotell på Mallorca

Spanien, Mallorca, Illetas
9,2
Fantastiskt
849 omdömen
  • Närmaste flygplats: 22 km
  • Närmaste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Manacor
9,8
Fantastiskt
132 omdömen
  • Närmaste flygplats: 64 km
  • Närmaste strand: ca. 7 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,5
Fantastiskt
1452 omdömen
  • Närmaste flygplats: 70 km
  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)