Charterresor till C’an Picafort

Om du vill uppleva mer på din semester till C'an Picafort, finns det massor att välja mellan. Ett måste är att åka en tur till S'Albufeira National Park, där du kan utforska strålande våtmarker och ett stort urval exotiska djur, däribland fladdermöss, fåglar och sköldpaddor. Men om du gärna vill komma bort från solen ett litet tag, ska du besöka Caves of Drach (Drakgrottorna) - ett världsberömd underjordiskt nätverk av grottor och kamrar, där du kan ro in med en båt som tar dig fram till den underjordiska restaurangen! En upplevelse!

Lokala stränder

C'an Picaforts vackra strand är en lång sträcka av vit, gyllena sand. Sanden lutar gradvis ner i havet, vilket gör platsen perfekt till barn som vill plaska i vattenkanten. Stranden passar dock lika bra till soldyrkare, och här finns gott om liggstolar, parasoll och caféer i närheten när det är dags för lunch. När du vill göra något mer energiskt, är det bara att utforska vattensportscentret där du t.ex. kan testa på vindsurfing eller ta en tur men en bananbåt.

Lokala sevärdheter

Om du ser dig själv som en expert-prutare, så finns många marknader i närheten där du kan testa lyckan. Endast en halvtimmes bilfärd bort, ligger den berömda Inca Marknaden, som är en av de största på Mallorca. Varje torsdag är Incas stadsmitt fullpackad med bodar som säljer allt från unika skinnvaror, lokala råvaror och handgjorda hantverk. Staden ligger nära en av öns största attraktioner, Son Amar. Om du har lust att uppleva en kväll som skiljer sig från det mest, så är detta platsen att besöka. Son Amars färgglada middagsshower är fulla med kostymer, musik och dans från hela världen.

Familjeupplevelser

Om du åker till C'an Picafort tillsammans med dina barn, vill du säkert ha barnvänliga uppleveler nära till hands. Lyckligtvis är denna stad hem till Mallorcas största go kart-bana: Karting C'an Picafort. Med go karts som passar alla åldrar är detta en fantastisk plats för hela familjen. Yngre besökare kan leka på lekplatsen och det finns ett café som lockar med gott snacks. Mindre än en timmes bilfärd bort, ligger fantastiska Palma Aquarium, som ligger på den fantatiska kusten och som är hemstad för över 50 akvarium. Här kan hela familjen lära sig mer om det fantastiska livet under ytan.

Karta över Can Picafort

Populära hotell i Can Picafort

Spanien, Mallorca, Can Picafort
9,0
Fantastiskt
691 omdömen
  • Närmaste flygplats: 66 km
  • Närmaste strand: ca. 30 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Can Picafort
8,8
Mycket bra
511 omdömen
  • Närmaste flygplats: 65 km
  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Can Picafort
  • Närmaste flygplats: 64 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)