Resor till Cala Millor

Cala Millor är en charmig by belägen på Mallorcas östkust. Här möts du av en härlig blandning av kultur, kulinariska upplevelser, pulserande stadsliv och en imponerande 1,8 km lång gyllene sandstrand. Bara en timmes bilresa från huvudstaden Palma, garanterar Cala Millor en semester fylld med minnesvärda ögonblick.

Cala Millor Mallorca är ett omtyckt resmål som lockar till sig besökare med sina vackra stränder, fantastiska matupplevelser, samt möjligheter till avkoppling och äventyr. Den lilla staden är berömd för sin förtjusande sandstrand som sträcker sig över en kilometer längs kusten, perfekt för solfyllda dagar med bad och även för vattenaktiviteter som simning och snorkling.

Förutom strandlivet erbjuder Cala Millor ett livligt restaurang- och kaféliv, som serverar ett varierat utbud av lokala och internationella rätter. Här kan du njuta av färska skaldjur, traditionella mallorcanska rätter och internationella favoriter på restaurangerna längs strandpromenaden.

Om du vill utforska närområdet finns det flera spännande sevärdheter och aktiviteter. Bland höjdpunkterna är Punta de n'Amer, en vacker naturpark med stigar anpassade för vandringar och platser med en fantastisk panoramautsikt över kusten. Här kan du uppleva det lokala djurlivet och ta en tur till det historiska vakttornet från 1700-talet.

Utöver naturupplevelser finns det lokala marknader och historiska sevärdheter, som kyrkan Sant Llorenç des Cardassar, eller varför inte ta en dagstur till närliggande byar som Porto Cristo eller Manacor.

Med andra ord är Cala Millor ett avkopplande och mångsidigt resmål, perfekt för den som vill njuta av solen, stranden och den lokala kulturen på Mallorca.

Välkommen till Cala Millor med Escapeaway

Hos oss kan du planera och skräddarsy din resa precis som det passar dig. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell. Pssst.... glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. Vi rekommenderar att du hyr bil för att kunna utforska alla de fantastiska platserna som finns på ön.

>>> Se alla våra Hideaways hotell i Cala Millor

>>> Läs mer om Palma

>>> Läs mer om Alcudia

>>> Läs mer om Mallorca

>>> Läs mer om Spanien

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Cala Millor

Populära hotell i Cala Millor

Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,3
Fantastiskt
1276 omdömen
  • Närmaste flygplats: 66 km
  • Närmaste strand: ca. 150 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,5
Fantastiskt
1488 omdömen
  • Närmaste flygplats: 70 km
  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Mallorca, Cala Millor
9,2
Fantastiskt
261 omdömen
  • Närmaste flygplats: 69 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)

Vad tycker gästerna om i Cala Millor?

8,3
Samlade gästomdömen
Baserat på 24 recensioner