Restips till Costa Teguise på Lanzarote

Costa Teguise är en populär semesterort på Lanzarote, belägen med en kort bilresa strax öster om huvudstaden Arrecife. Här hittar du den perfekta blandningen av stränder, vattenaktiviteter och kulturella upplevelser.

Låt oss börja med stränderna: en av de mest kända stränderna i Costa Teguise är Playa Las Cucharas. Med sin gyllene sand och klara vatten är det en perfekt plats för sol och bad. Annars är de lokala stränderna i Costa Teguise kända som ett paradis för vattensportentusiaster där du kan prova på allt från surfing, kiting till dykning.

Värt att uppleva i Costa Teguise

Ett besök på Lanzarote Aquarium som är ett av de största akvarierna på Kanarieöarna och en upplevelse för hela familjen där du har en unik möjlighet att uppleva en fantastisk undervattensvärld - och du kan till och med dyka med hajar...

Om du vill ha en aktiv och rolig dag med familjen är det väl värt ett besök på vattenparken Aquapark Costa Teguise där både barn och vuxna kan roa sig i alla pooler och vattenrutschbanor. Mitt i Costa Teguise ligger det charmiga torget Pueblo Marinero, designat av den lokala konstnären César Manrique där du hittar lokala butiker, restauranger och en livlig marknad på fredagar där du kan köpa färska delikatesser, hantverk och souvenirer. 

Costa Teguise ligger liksom de andra orterna på Lanzarote i ett naturskönt område och är en utmärkt utgångspunkt för både cykling och vandring. Om du är golfentusiast ligger Golf Costa Teguise, en 18-håls golfbana mitt i detta vackra landskap, bara en kort bit bort.

Välkommen till Costa Teguise med Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa så att den passar dig, antingen med direktflyg eller med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell. Pssst... glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. Vi rekommenderar också att du hyr en bil för att maximera dina möjligheter att utforska alla fantastiska platser på ön.

>>> Se alla våra utvalda hotell och lägenheter
>>> Se alla våra unika Hideaways hotell på Lanzarote
>>> Läs mer om Lanzarote
>>> Läs mer om Puerto del Carmen
>>> Läs mer om Arrecife

Hotell i Costa Teguise

Populära hotell i Costa Teguise

Spanien, Kanarieöarna, Lanzarote, Costa Teguise
9,0
Fantastiskt
886 omdömen
  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Närmaste strand: ca. 270 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Kanarieöarna, Lanzarote, Costa Teguise
8,8
Mycket bra
918 omdömen
  • Närmaste flygplats: 13 km
  • Närmaste strand: ca. 500 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Kanarieöarna, Lanzarote, Costa Teguise
8,8
Mycket bra
1838 omdömen
  • Närmaste flygplats: 13 km
  • Närmaste strand: ca. 1.5 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)