Resor till S'Agaro

Detta resmål i hjärtat av Costa Brava är den perfekta platsen för en avslappnande semester. Prten nås enkelt från Girona eller Barcelona flygplats. Här hittar du ett idylliskt bostadsområde med en bra blandning av restauranger och caféer. De största stränderna, Platjas a Conca och Sant Pol, bjuder på fantastiska faciliteter och rik möjlighet för att prova krafterna med en värld av vattensportsaktiviteter.

Stränder

På S'Agaros strösta strand hittar du härlig mjuk sand, som är ideal till att slappna av och njuta av solen, medan barnen kan leka i lågvattnet. Det finns liggstolar och parasoll att hyra.

Aktiviteter

Det finns ett bra urval av vattensportsaktiviteter i förbindelse med stranden, där kajakpaddling och vindsurfing är populär. Området är också fantastiskt till snorkling och dykning.

Mat och dryck

Resorten har ett ganska avslappnat nattliv, där du kan njuta av din kväll med en god måltid eller en drink i en av de barer och restauranger som ligger längs strandpromenaden.

Sevärdheter

Den närliggande semesterorten Sant Feliu de Guixols är enkel att komma till och ger dig ett ännu större urval av inköpsmöjligheter och bra restauranger. Vill du ha mer liv och rörelse, kan du åka till Lloret de Mar, som är känd för ett livligt nattliv och olika former av underhållning.

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i S'Agaro