Resor till Palamos

En modern, avslappnande semesterort vars mötespunkt är livet i hamnen där du hittar allt från yachter till fiskebåtar. Här finns semesterbostäder som vänder sig till alla plånböcker, med allt från 5-stjärniga lyxhotell till semesterlägenheter med självförsörjning.

Palamos har också en charmig gammal stadskärna, många butiker, barer och restauranger. Det är enkelt att komma hit från Sverige, eftersom Girona flygplats endast ligger 1 timmes körning bort. Du kan även välja att flyga till Barcelona dit det går dagliga direktavgångar från flera svenska flygplatser. Du kan se priser på resor till Palamos och andra resmål på Costa Brava online i sökmotorn, där hittar du även aktuell information om flygbolag och avgångar.

Stränderna i Palamos erbjuder en blandning av sand och sten med långgrunt vatten som lämpar sig väl för bad. Vattensport i olika former är ett populärt tidsfördriv här, framförallt dykning på några av de fantastiska, lokala dykarplatserna. Uppe på land kan du bland annat spendera tid med ridning och tennis.

Som du kan förvänta dig av en fiskeort, finns här flera härliga fiskrestauranger att välja emellan, framförallt runt hamnen. Nattlivet är avslappnat och tillbakalutat, med ett bra urval barer, där du kan njuta av en stilla drink.

Vill du ha ytterligare inspiration till din resa så läs mer om våra resmål på Costa Brava, eller se det stora utbudet av hotell som vi erbjuder längs kusten.

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Palamos