Resor till Miami Playa

Miami Playa är för dig som drömmer om en semester i solen. Denna semesterort ligger i en vacker bukt på Costa Dorada och kännetecknas utöver sitt soliga klimat av ett tillbakalutat tempo som inbjuder till att bara njuta av den strålande havsutsikten. Med bara en timmes körning från pulserande Barcelona är detta ett bra resmål för dig som vill kombinera storstadssemester med ett överflöd av naturlig skönhet i form av små bukter och tallskogar.

Söker du en aktiv semester där du kan tillbringa en stor del av tiden i det fria? Då är en semester i Miami Playa ett mycket bra val. Det bästa sättet att uppleva denna del av Spanien på är till fots när du vandrar genom olika typer av landskap och längs vackra stränder. Du kan även cykla genom skogarna eller njuta av området från hästryggen - ett aktivt men samtidigt mycket avkopplande sätt att tillbringa semestern på. Vill du bättra på din golfswing så finns det gott om bra banor att öva på. Är det din förmåga med fiskespö du vill testa erbjuds det gott om möjligheter längs denna kuststräcka.

En annan höjdpunkt på en semester i Miami Playa är det läckra lokala köket. Den mest kända lokala specialiteten är Romesco en sås gjord på nötter, rostad vitlök, olivolja, peppar och vin. Traditionellt sett serveras denna sås till nyfångad fisk och skaldjur vilket du ofta hittar på menyerna i Miami Playa.

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Miami Playa