Sista minuten till Lloret de Mar

En av de mest populära turistområdena på Costa Brava, Lloret de Mar, lockar familjer, par och grupper som flockar sig till området för att njuta av stränder, solsken, nattliv och underhållning.

Det finns ett stort urval restauranger som också omfattar många brittisk-inspirerade pubar, nattklubbar diskotek, barer och en rad butiker. Du kommer också hitta ett roligt vattenland, zoo samt Universal Studios nöjespark i närheten. Med andra ord: här finns något för allas tycke och smak.

Vad kan du uppleva i Lloret de Mar?

Lloret de Mar har en fantastisk, central strand, med liggstolar och parasoll till uthyrning, samt ett brett urval aktiviteter och sporter, såsom bananbåtar, jetski, vindsurfing och parasailing. Det finns också massor av barer och caféer där du kan köpa förfriskningar under dagen (och natten). För dig som föredrar ett lugnare ställe, kan du gå till Cala Boadella, som är en avsides bukt tillgänglig via en stig.

Om du någonsin har drömt om att lära dig segla, åka vattenskidor eller rida längs vattenkanten, är Lloret de Mar platsen där du kan få din önskan uppfylld. Planera en dagstur med barnen för att se de lokala attraktionerna, eller hoppa på en båt och utforska grannstäderna. Välj mellan ett stort urval restauranger och ät en måltid på strandpromenaden för att samla energi inför natten. Slappna av i en pub, drick ett par cocktails eller gå direkt till klubbarna - valet är ditt.

Lloret de Mar är ett toppområde vad gäller attraktioner att prova tillsammans med vännerna och barnen. Om du kan slita dig loss från stranden finns gott om möjligheter för segling och vattensport. Båtturer och kryssningar från lustbåtshamnen är det bästa sättet att slappna av på, på havet, och tillbaka på fast mark igen kan du åka till gokart-banan, spela en runda minigolf eller prova på ridning. Det finns gott om saker för barnen att göra i Lloret de mar, alltfrån äventyr till vattenlandet Water World, komplett med rutschkanor och laguner.

Ta en paus från stranden och det hektiska nattlivet och spela en runda golf. Lloret de Mar har en härlig 18-års golfbana, som är bra både till nybörjare och mer erfarna golfspelare.

Lloret de Mar är nattlivets mittpunkt på Costa Brava, med enorma dansklubbar, pubbar och barer som fylls upp vare natt. De ligger alla på promenadavstånd från hotellen och stränerna. De bästa platserna i Lloret de Mar för att slappna av på kvällen är de coola strandbarerna. Håll utsikt efter personer som promotar speciella händelser här och där, och du kanske slutar med att gå på fest på en båt eller dansa på stranden tills solen går upp.

Karta över Lloret de Mar

Populära hotell i Lloret de Mar

Spanien, Norra Spanien, Katalonien, Lloret de Mar
8,7
Mycket bra
3938 omdömen
  • Närmaste flygplats: 30 km
  • Närmaste strand: ca. 100 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Norra Spanien, Katalonien, Lloret de Mar
8,9
Mycket bra
557 omdömen
  • Närmaste flygplats: 30 km
  • Närmaste strand: ca. 50 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Norra Spanien, Katalonien, Lloret de Mar
9,4
Fantastiskt
363 omdömen
  • Närmaste flygplats: 31 km
  • Närmaste strand: ca. 700 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)