Resor till Llafranc

Llafranc, som ligger i Girona-provinsen i Katalonien, är en charmig och exklusiv stad, med vitkalkade gator och en lugn landsorts-armosfär. Res till Llafranc med Escapeway och njut av flexibla resdatum och bra hotell.

Llafranc är en spännande stad, som bjuder på trevliga caféer och strandbarer, samt ideala förutsättningar för en avslappnande bad- och strandsemester, bortgömd från de större och mer besökta semesterorterna längs den spanska östkusten. Det är dessutom enkelt att resa till Llafranc, då den stora flygplatsen Girona endast ligger en timmes bilfärd bort - en bilfärd som dessutom är mycket vacker.

Boka resan som en komplett paketresa inklusive flyg, hotell och transfer eller hyrbil. Om du hellre själv vill arrangera din resa till Spanien kan du naturligtvis även enbart boka ditt hotell eller din semesterlägenhet i Llafranc genom oss.

Stränder

Llafranc strand ligger innerst i en naturlig bukt, och är därmed skyddad från Medelhavets största vågor. Vattnet i lagunen är lågt och är oftast varmare än på många andra platser längs Costa Brava. Stranden har för övrigt tilldelats den blå flaggen av EU, och bjuder på härligt mjuk sand och klart vatten. För dig som önskar utforska kusten ytterligare, finns flera små bukter i området, som bland annat passar perfekt till snorkling.

Mat och dryck

Det finns många bra restauranger i staden med fantastiska, traditionella lokala rätter på menyerna. Restaurangerna längs stranden serverar färsk fisk och skaldjur av hög kvalitet.

Sevärdheter

Stadens största attraktion är stranden, där du utöver sol ochbad också kan delta i en rad vattensportaktiviteter, såsom snorkling, dykning och vattenskidor.

Utforska de närliggande städerna som t.ex. Calella de Palafrugell, som har en härlig strand, eller Lloret de Mar, där du hittar vattenparker och många andra nöjen dag som natt.

Cirka en halvtimmes bilfärd bort, ligger Garrotxa National Park med sitt vackra landskap.

>> Läs också om resor till Calella

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Llafranc