Billiga paketresor till Barcelona

Barcelona är en vacker stad full med kultur, och med Escapeaway kan du njuta av staden fullt ut, utan att behöva bekymra dig för något. Vi erbjuder nämligen paketresor, där allt är inkludert - från flyg till och från destinationen, till övernattning på hotell eller i en semesterbostad. Och om du vill inkludera en hyrbil i paketet, är det också enkelt att arrangera. När du väljer en av våra billiga paketresor, är allt arrangerat hemifrån, och du bokar allt med samma resebyrå. Därför behöver du inte tänka på något, och du kan i lugn och ro njuta av din semester i denna härliga stad. 

Vi har ett stort urval av paketresor, när det kommer till Barcelona, då det är en av de populäraste platserna i Spanien för svenskar att resa till. Vi har valt ut en lång rad hotell, som alla har en unik stämning i fokus, och det är därför platser där du får känna av den äkta Barcelona-känsan. Du väljer själv var du vill övernatta, det är nämligen du själv som skräddarsyr din paketresa efter dina önskemål och behov. För att göra din resa så flexibel som mjligt, har du möjlighet att själv välja reslängs, och du kan resa på vilken dag du vill, eftersom vi nyttjar reguljärflyg. Vi sätter ihop din paketresa med stor noggrannhet, och du kan därför vara säker på att paketresan är av hög standard.

Barcelona är del av den katalanska delen av Spanien, och invånarna önskar självständighet från den spanska delen av landet. Denna stämning visar sig tydligt is tan, och du kommer snabbt att se den katalanska flaggan hänga ut från flera altaner och fönster. Som den näst största spanska staden, har Barcelona allt, oavsett om du vill åka på en badsemester, titta på konst, eller festa i den pulserande storstaden. Med vackra stränder vid Medelhavet, kan du njuta av en dag på stranden. Du kan också ta en kulturell resa genom staden, där du bland annat kan besöka Gaudís La Sagrada Familia. Vill du njuta av stadens stämning, bör du strosa ner längs La Rambla. Besök också matmarknaden La Boqueria Market, där du hittar en värld av färger, läckerheter och en fantastisk stämning.

Så hittar du en billig paketresa till Barcelona

För att göra det enkelt för dig, har vi här på Escapeaway byggt en sökmotor som hittar alla de bästa priserna och möjligheterna till dig, när det kommer till övernattningsmöjligheter och flygbiljetter. Det enda du behöver göra, för att hitta dessa resultat, är att skriva dina önskemål i sökbaren, och sedan se vilket resultat som bäst matchar dina önskemål. Du ska välja om du vill flyga från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn, och oavsett var du flyger från, kommer du att landa på Barcelona Flygplats som ligger mindre än 20 km från stadens centrum.

>> Se det stora urvalet av resor till Barcelona med Escapeaway

>> Läs också om lyxhotell och lyxresor till Barcelona

Karta över Barcelona

Populära hotell i Barcelona

Spanien, Norra Spanien, Katalonien, Barcelona
9,1
Fantastiskt
1353 omdömen
  • Närmaste flygplats: 15 km
  • Närmaste strand: ca. 2.1 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Norra Spanien, Katalonien, Barcelona
9,5
Fantastiskt
1461 omdömen
  • Närmaste flygplats: 17 km
  • Närmaste strand: ca. 2 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Norra Spanien, Katalonien, Barcelona
9,1
Fantastiskt
3602 omdömen
  • Närmaste flygplats: 16 km
  • Avstånd till centrum: ca. 1.4 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)