Lyxsemester i Barcelona

Här hos Escapeaway har vi samlat en rad semesterdestinationer, där du garanteras lyx och en semester utan dess like. Vi har själv besökt platserna och värderat huruvida de lever upp till alla våra krav till ett riktigt hideaway. I vår lista över exklusiva hideaways och lyxresr hittar du således endast det bästa av det bästa. Här saknas absolut ingenting för att skap den hela perfekta semestern, som du sent kommer att glömma. Vi har handplockat en rad hotell, som alla ger dig något speciellt på din semester - det är detta vi kallar en äkta lyxsemester.

Vill du uppleva en lyxig storstadssemester nära havet, är Barcelona staden du ska åka till. Här hittar du allt från de bästa shoppingmöjligheterna och läcker tapas till vita stränder och härligt nattliv. Barcelona är alltså en stad med otroligt många valmöjligheter, och staden är också perfekt att besöka, om du önskar det bästa från alla världar. På ett av våra lyxhotell garanteras du dessutom att du under ditt besök i Barcelona inte kommer att sakna något. De handplockade hotellen erbjuder nämligen allt vad hjärtat kan tänkas behaga, och oasvett dina preferenser hittar du alltså ett hotell i Barcelona som lever upp till dina önskemål.

På din semester i Barcelona får du inte missa att testa alla de läckra, spanska specaliteterna. Om du älskar mat, kommer du inte bli besviken över stadens urval. I Barcelona hittar du allt från små lokala restauranger till stora gourmet-restauranger där du kan få en matupplevelse du sent kommer att glömma. Om du älskar att shoppa när du är på semester, bör du gå ner genom Passeig de Gracia, där du hittar massor av internationella modebutiker. Du kan också ta en tur bort från storstadens pulserande stadsliv och ut till stranden, där du kan njuta av solen och havet vågor i den spanska värmen. Barceloneta-stranden kan nås via en promenad från centrum på bara 20 minuter. Du har alltså Barcelonas alla möjligheter för att kombinera en storstadssemester och badsemester i en samlad lyxresa.

Hitta ett lyxhotell i Barcelona

Det är fullt av lyxhotell i Barcelona, så du behöver inte oroa dig över att att sakna något när du reser till den spanska storstaden. Oavsett om du föredrar att bo mitt inne i centrum av staden, där det alltid sker något, eller om du hellre vill bo lite utanför staden och kanske närmare stranden så har vi hos Escapeaway garanterat ett lyhotell som faller dig i smaken.

Med hjälp av vår sökmotor har vi gjort det enkelt för dig att hitta och boka din kommande lyxresa till Barcelona. Du skriver endast in dina önskemål till din kommande semester, och därefter presenteras du för en rad möjligheter. Du får således en ihopsatt semester, där du inte behöver bekymra dig över något annat än att slappna av och njuta av den vackra spanska staden.

När du reser till Barcelona har du möjlighet att flyga från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Du landar på Barcelona flygplats, som ligger lite utanför själva staden. Härifrån är det enkelt att komma fram till din slutgiltiga destination med olika typer av transportmöjligheter, och på bara en halvtimmes tid kommer du nå stadens centrum.

>> Se också paketresor till Barcelona
>> Läs om lyxresor till Spanien

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Barcelona