Restips till Puerto Rico

Puerto Rico är den soligaste kuststaden på solskensön Gran Canaria som kommer att ge dig en perfekt semesterstämning när du ligger på de fantastiska sandstränderna och blickar ut över det glittrande blå havet. 

Utforska Puerto Rico Marina, där du kan beundra lyxiga yachter, promenera längs bryggan och välja bland många restauranger och kaféer. Njut av solen på Puerto Rico-stranden, som ligger vackert i bukten skyddad från vind och hög sjö. Med sin gyllene sand och sitt lugna hav är det en perfekt plats för sol och bad. Efter en kort promenad längs kusten från Puerto Rico kommer du till Amadoresstranden, en vacker strand känd för sitt klara vatten och sin fina sand. Här kan du tillbringa hela dagen med sol och bad, vattensportaktiviteter och ett bra urval av strandbarer och restauranger.

Puerto Rico är en populär semesterdestination känd för sina vackra stränder, varierande aktiviteter och sin livliga atmosfär. En semester här erbjuder en fin balans mellan sol, strand och en rad aktiviteter som passar alla smaker. Om du är en hängiven vandrare kommer du att hitta allt här. Utforska lederna runt Puerto Rico genom att vandra längs kusten eller upp i bergen för att få en överblick och njuta av de fantastiska panoramavyerna.

Det finns ett stort utbud av moderna hotell och lägenhetskomplex i dalen och på bergssluttningarna. Bege dig till de två stora shoppingcenta Puerto Rico Shopping Center och Europa Shopping Center, där du hittar allt från designbutiker, souvenirer och lokala produkter. Puerto Rico har ett pulserande nattliv med ett brett utbud av barer, restauranger och nattklubbar för alla smaker, så att du kan njuta av din semester till fullo.

Gran Canaria har ett mycket bra kollektivtrafiksystem. Du kan enkelt ta dig till närliggande orter som Puerto de MoganArguineguinMaspalomas och Playa del Inglés med buss. Dessutom finns det båtturer från hamnen till dessa närliggande platser, så en härlig dag på havet är också ett plus.

Oavsett om du är ute efter avkoppling eller äventyr kommer du säkert att hitta något som passar dig på denna charmiga semesterort på Gran Canaria

Välkommen till Puerto Rico med Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa precis som du vill ha den, antingen med direktflyg eller med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell. Vi rekommenderar också att du hyr en bil för att maximera dina möjligheter att utforska alla de fantastiska platserna på ön.

>>> Se alla våra utvalda hotell och lägenheter

>>> Läs mer om Gran Canaria

>>> Läs mer om Kanarieöarna

>>> Läs mer om huvudstaden Las Palmas

>>> Läs mer om Arguineguin

>>> Läs mer om Maspalomas

>>> Läs mer om Playa del Inglés

 

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Puerto Rico

Populära hotell i Puerto Rico

Spanien, Kanarieöarna, Gran Canaria, Puerto Rico
8,4
Mycket bra
186 omdömen
  • Närmaste flygplats: 48 km
  • Närmaste strand: ca. 1.3 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Kanarieöarna, Gran Canaria, Puerto Rico
9,3
Fantastiskt
760 omdömen
  • Närmaste flygplats: 49 km
  • Närmaste strand: ca. 600 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Kanarieöarna, Gran Canaria, Puerto Rico
8,7
Mycket bra
154 omdömen
  • Närmaste flygplats: 47 km
  • Närmaste strand: ca. 900 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)

Vad tycker gästerna om i Puerto Rico?

8,6
Samlade gästomdömen
Baserat på 47 recensioner