Resor till Playa Amadores

Söker du en underskön, lyxig strand? Då bör du överväga att tillbringa din semester vid Playa Amadores - en konstgjord men otroligt läcker sandstrand där de mjuka sandkornen som har strötts ut i rikliga mängder till en vacker båge runt bukten, strålar kritvit i solen.

En resa till Gran Canaria där det står lyx och njutning på menyn är vad du har att se fram emot om du åker till Playa Amadores. Playa Amadores ligger på den sydvästra delen av Gran Canaria och är en lugn och vacker strand som skapt för avkoppling i solen. de skyddande invallningarna gör att det de flesta dagar inte förekommer några nämnvärda vågor här, och därför kan man lugnt leka i strandkanten eller simma i det härliga vattnet.

Den halvmåneformade stranden anses vare en av de bästa på Gran Canaria och alla hotellen i området är av nyare datum. På Playa Amadores finns det plats för alla åldrar och framför allt familjer med barn har det tryggt och skönt här eftersom stranden är avskärmad från de största vågorna. Stranden är ca. 500 meter lång och ordentligt bred så här finns plats för hundratals människor utan att man behöver trängas.

Om du tycker om dykning eller snorkling så är det bara att ta på masken och snorkeln och eventuellt hoppa i dräkten så är du redo att upptäcka det spännande livet under vattenytan för vattnet här är kristallklart. Skulle du få lust att prova på några andra former av vattensport så kan du bege dig till Puerto Rico, som ligger i närheten - ca. 20 minuters promenad längs vattnet. Playa Amadores är ett välskött ställe med en glänsande strandpromenad fylld av ett bra urval av trevliga butiker, caféer, barer och restauranger.

>> Läs också om resor till Cruz de Tejeda här

Så hittar du en billig resa till Playa Amadores

Du kan resa till Playa Amadores året runt med Escapeaway för att njuta av det läckra, kanariska klimatet. Välj om du vill resa till Playa Amadores från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn direkt eller med mellanlandning - så hittar vi de bästa priserna på flygbiljetter till Gran Canaria åt dig. Välj därefter det hotell i Playa Amadores som passar dig så sätter vi ihop en paketresa som är säkrad av Resegaranti och till ett pris som du inte hittar billigare någon annan stans. Komplettera paketresan med en hyrbil för optimal frihet och flexibilitet på resan.

>> Läs mer om lyxresor till Gran Canaria
>> Se alla våra resor till Spanien här

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Playa Amadores