Lyxsemester på Gran Canaria 

Gran Canaria är ett utmärkt val för en lyxsemester. Ön har många lyxhotell och semesterboenden av toppklass. Några av dem ligger avsides så att du i lugn och ro kan njuta av din lyxsemester; andra ligger i huvudstaden Las Palmas - så att du på så vis kan kombinera bra shopping, mängder av kultur och ett pulserande nattliv. På Gran Canaria finns goda möjligheter att skämma bort dig på på en av många wellnesscenter som erbjuder allt från kurbad till massage, olika ansikts- och kroppsbehandligar och fitness. Med en lyxsemester på Gran Canaria kan du återvända till Sverige i toppform med renad kropp och en glad själ.

Det är också möjligt att åka på en minicruise och lyxigas båtturer i farvattnen runt de kanariska öarna, där du kan njuta av vädret på soldäck med en drink i handen medan du blir uppassad av besättningen. Ja, det finns massor av möjligheter för stora upplevelser på lyxresan till Gran Canaria, många av dessa med direkt utgångspunkt från våra lyxhotell i området.

Boka ett äkta lyxhotell på Gran Canaria

Om du vill uppleva Gran Canaria på det mest optimala sättet, så boka ett av våra handplockade och exklusiva lyxhotell på ön. Här är det inte extravaganta priser och rika gäster som sätter standarden. Däremot, är hotellen utvalda efter parameter såsom läge, storlek, stil och charm. Prova till exempel ett lyxhotell i hamnen i Puerto Rico, eller uppe i bergen i centrala Gran Canaria. Här får du vackra rum och en helt otrolig utsikt, samt lokal mat som du aldrig glömmer.

Åk ut på utflykt på egen hand, och ta in de snirkliga landsvägarna på Gran Canaria, medan du upplever de vita landsorterna eller kör ut till en strand där du snorklar och slappnar av i den eviga solen.

Lyxresor till Gran Canaria kan bokas med avgång från flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn - både direktflyg och med mellanlandning. Den flexibla resformen gör det möjligt att själv sammansätta en semester som är precis så lång som du önskar den att vara.

>> Läs också om lyxresor till Teneriffa
>> Så bokar du en paketresa till Gran Canaria med resegaranti

>> Läs mer om lyxresor

Karta över Gran Canaria