ILUNION Bilbao Hotel

Officiell kategori

Escapeaways kategori

8,6
Mycket bra
10349 omdömen
Sofia Frederikke Bach
Utvalt av
Sofia Frederikke Bach

Ilunion Bilbao Hotel är ett fint och modernt inrett hotell beläget i den centrala stadsdelen Indautxu i Bilbao. Här finns det komfortabla rum, en restaurang och bar och läget ger dig dessutom en bra utgångspunkt för att gå till flera restauranger, stadion och museer samt för att uppleva det sprudlande nattlivet som stadsdelen är särskilt känd för. Bara ett stenkast från hotellet hittar du dessutom parken Casilda Iturrizar. 

Vill du bo behagligt och ha tillgång till bra faciliteter under din vistelse i Bilbao? Då är Ilunion Bilbao Hotel ett bra val. Här får du även fördelen av ett centralt läge i den livliga stadsdelen Indautxu och har därför bra möjligheter att uppleva många olika sorters restauranger och ett hektiskt nattliv. Hotellets läge ger dig även möjlighet att gå till stadion, museer och den stora parken som ligger i närheten, du kan även lätt gå in till själva hjärtat av staden.

Hotellet erbjuder en restaurang där du kan starta dagen med en frukost med en varierad meny. Hotellet har även en restaurang som heter Kedada där du kan äta rätter från det lokala köket med ett brett urval av rätter från Bilbao och övriga Baskien. Det finns även en bar där du kan avnjuta en god drink på eftermiddagen. Sist men inte minst så har hotellet även en cafeteria där du kan koppla av med en kopp kaffe mellan utflykterna.

Därför ska du välja ILUNION Bilbao Hotel

 • Närmaste flygplats: 9 km
 • Avstånd till centrum: ca. 500 m
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang

Bra att veta

Hotellet har ett motionsrum som är gratis att utnyttja för hotellets gäster, motionsrummet är öppet alla dagar mellan kl. 06.00-2200. Du kan boka transport till och från flygplatsen och hotellet samtidigt som du bokar din resa. Wi-Fi är gratis och tillgängligt  på hela hotellet (med förbehåll för eventuella ändringar). Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet. Det finns hiss på hotellet. Frukosten finns tillgänglig alla dagar mot betalning (med förbehåll för eventuella ändringar). Turistskatt betalas på plats. Det finns parkering mot betalning och i mån av plats. det finns möjlighet till tvättservice.

Karta och avstånd

 • Avstånd till centrum: ca. 500 m
 • Gondolbron Vizcaya: ca. 13 km
 • Bilbao Flygplats: ca. 9 km (20m)
 • Santander Flygplats: ca. 96 km (1h 10m)
 • San Sebastian Flygplats: ca. 120 km (1h 30m)

Ilunion Bilbao Hotel erbjuder 176 rum och sviter i olika storlekar och kategorier. Alla är utrustade med gratis Wi-Fi, värdeskåp, TV med internationella kanaler samt luftkonditionering. På badrummen finns det WC, dusch och/eller badkar, hårfön samt toalettartiklar.

Alla visade rumsbilder är exempel. Inredning och storlek kan variera inom samma rumstyp. OBS: Var uppmärksam på att om du beställer ett boende i kategori ”economy” så kan denna typ avvika från våra generella rumsbeskrivningar. På flera hotell är ”economy” av lägre standard och/eller med annat läge och oftast hotellets billigaste rum (med eller utan fönster/utsikt).

Nedan har vi listat utvalda hotell- och rumsfaciliteter på ILUNION Bilbao Hotel. En del kan vara gemensamma och/eller mot avgift på plats eller höra till specifika rumskategorier.

 • Möjlighet till luftkonditionering
 • Internet/Wi-Fi
 • Restaurang
 • Parkering/garage (ev. mot avgift)
 • I stad eller by
 • Stad mindre än 3 km bort
 • Hotellbar

Observera: En del faciliteter, som t.ex. pool och restaurang, kan vara stängda utanför högsäsongen, och kan också innebära direkt betalning till stället (lågsäsongen är normalt sätt från oktober till och med april på de flesta resmål i södra Europa - förutom på vinterdestinationer som Madeira och Kanarieöarna). När det gäller Thailand råder nästan omvända förhållanden (där löper högsäsongen normalt från oktober till april) - dock kan det variera från resmål till resmål. Vi hänvisar till vår FAQ som vi rekommenderar att du läser igenom

Adress

Rodriguez Arias Kalea, 66
48013 Bilbao

Koordinater

Latitude: 43.2640
Longitude: -2.9445

Recensioner från TrustYou

TrustYou hämtar data från flera olika sajter som ger ett samlat snittbetyg.

Så kan du resa

Hos Escapeaway kan du som kund se fram emot möjligheten att sätta ihop din semester precis som du vill. Det vill säga flexibelt avresedatum, reslängd och avreseflygplats. Naturligtvis är det också möjligt att enkelt boka endast hotell, om du vill ordna transporten till och från destinationen själv.

Information om aktuella flygrutter och flygtider finns i steg 2 i sökmotorn när du söker en resa.

På alla resor som inkluderar flyg och hotell har du också möjlighet att boka till en hyrbil eller en transfer tur och retur till ditt hotell. Vi erbjuder både privat transfer eller en delad transfer som kan ha flera stopp. Information om transfer samt kategorier och aktuella priser för biluthyrning kan också ses i de efterföljande stegen i sökmotorn. Priserna för biluthyrning gäller för hela vistelsen med upphämtning/återlämning i samband med ankomst/hemresa till och från vald ankomstflygplats.

Visa mer