Resor till Puerto de la duquesa

Puerto de la duquesa buder på en avslappnad och lugn atmosfär samt ett idylliska läge mellan flera fina stränder som har fått Blå Flagg för dess renlighet.

Denna, relativt nya semesterort, är en bra bas för en avslappnande semester. Det finns ett begräsnat antal attraktioner och faciliteter vid Puerto de la duquesa, men närliggande semesterbyar såsom Estepona och Marbella ligger endast en kort bilfärd bort och bjuder på ett brett urval av underhållningsmöjligheter.

Det finns en attraktiv liten hamn och en fin orörd strand, som du som semestergäst kan njuta av. Längs strandpromenaden ligger flera caféer och barer. Det finns också en del bra restauranger som serverar både lokala och internationella rätter.

Malaga flygplats ligger endast 40 min bort i bil.

Använd sökmotorn för att finna din kommande resa till Puerto de la duquesa med möjlighet för avresa från bland annat Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Vi hittar automatiskt nätets lägsta priser på flygbiljetter, med både lågprisflyg och reguljärflyg, och packar ihop dem med ett av våra utvalda hotell (som du valt!) i Puerto de la duquesa. Du kan också välja att endast boka hotellet via Escapeway om du själv vill stå för transfern. 

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Port of Duquesa