Resor till Manilva

Manilva är en charmig landsort som ligger på ett kanonläge, som fortfarande är mycket spanskt. Idealt till dig som föredrar en semester i lite lugnare omgivningar. Manilva består av två delar: badorten och den vita, stilla landsorten som endast ligger 3 kilometer från kusten.

Det finns flera stränder i Manilva, allt från små, steniga bukter som är ideala för en lugn stund i solen, till stora breda sandstränder. En av de mest populära stränderna bland både turister och lokala invånare, är Savinillas - Colonia. Denna strand har blå flagg för sin renhet och erbjuder faciliteter som livräddare, solstolar och parasoll, samt en rad caféer och restauranger bakom promenaden.

Det fantastiska klimatet gör att sportaktiviteter är ett populärt tidsfördriv bland semestergäster. Det finns t.ex. en lång rad golfbanor i närheten, som passar både amatörer och proff. Vindsurfing, dykning och kiteboeading är också roliga sysselsättningar. Sist, men inte minst, bor du i ett fantastiskt landskap där det finns många vandringsstigar att utforska, oavsett om det är till fots eller på mountainbike.

I Manilva kan du njuta av ett brett urval restauranger som serverar både lokala och internationella rätter. För att testa de autentiska, spanska rätterna bör du ta dig ini landet, där du hittar trevliga restauranger och tapasbarer. För mer variation och flera internationella restauranger, däribland kinesiska, mexikanska och italienska, kan du ta en tur längs promenaden vid stranden Sabinillas. Det ligger en rad barer i och runt omkring Manilva, som lockar med ett avslappnad nattliv. Söker du ett livligare utbud, ligger Estepona endat 20 minuter bort.

Resor till Spanien

Läs mer om Spanien och få inspiration till din kommande resa här

Hitta din resa till Spanien här

Hotell i Manilva