Långtidsresor till Andalusien

Andalusien i det sydligaste Spanien är perfekt för en långtidssemester inte bara på grund av de många soltimmarna och de fantastiska stränderna vid det azurblå Medelhavet utan också för att du här kan uppleva kulturhistoriska sevärdheter av världsklass. Boka en långtidsresa till Andalusien med Escapeaway idag!

Hos Escapeaway kan du resa på långtidssemester från alla flygplatser och i precis de antal dagar du själv önskar. Bokar du långtidssemester i Andalusien hos Escapeaway med hyrbil är möjligheterna för spännande utflykter nästintill oändliga. Klippstaden Ronda med de gamla tjurfäktarna, färgstarka Sevilla och naturligtvis vackra Alhambra vid Granada för att bara nämna några av de många utflyktsmålen.

Det finns också goda möjligheter för en aktiv semester i Andalusien oavsett du föredrar cykling, vandring eller golf. Du kan naturligtvis "bara" nöja dig med att vara aktiv i Medelhavets böljor eller i hotellets pool. När du inte har bråttom behöver du heller inte ha dåligt samvete för att under ett par dagar koppla av med en god bok i solen. På en långtidssemester har du också tid att fördjupa dig och njuta av den lokala gastronomin eller hitta de där små smultronställena där det ofta väntar unika reseupplevelser som "vanliga" turister inte får uppleva. 

Få rabatt på långtidssemester

En långtidssemester i Andalusien ger inte bara en behövlig paus från den svenska vintern. Du ges också möjlighet att erhålla bra rabatter på hotell och semesterboenden när du bor flera veckor på ett och samma samma hotell. Du kan naturligtvis också välja att utnyttja den extra långa semestern och bo på fler olika hotell och på det sättet uppleva mer av Andalusien. Se alla Escapeaway resor till Andalusien eller kontakta oss för ytterligare information och få ett skräddarsytt förslag på en långtidssemester helt efter dina önskemål.

>> Läs mer om långtidssemester här
>> Läs även om semesterbostäder i Andalusien

>> Läs mer om långtidsresor

Karta över Andalusien

Populära hotell i Andalusien

Spanien, Södra Spanien, Andalusien, Nerja
  • Närmaste flygplats: 73 km
  • Närmaste strand: ca. 0 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Södra Spanien, Andalusien, Marbella
  • Närmaste flygplats: 44 km
  • Närmaste strand: ca. 400 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Södra Spanien, Andalusien, Marbella
  • Närmaste flygplats: 61 km
  • Avstånd till centrum: ca. 7 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)