Charterresor till Costa del Sol

På din semester till Spaniens solskenskust, kan du njuta av allt från avslappnande dagar på stranden till familjeturer till zoo och besök på intressanta historiska platser. Det finns massor att välja mellan på solkusten, oavsett om du vill lapa sol på Marbellas gyllene stränder, promenera på kullerstensgator i den gamla stadsdelen av Malaga, eller njuta av en runda golf på världsberömda Valderrama.

På Costa del Sol, som främst är känd för sina stränder, finns all den sol och sand du kan tänkas önska dig på en solsemeter. Slappna av med en god bok, eller en god drink, i handen i Torremolinos, eller plaska runt i det kristallklara Medelhavet vid stränderna i Fuengirola.

Om du reser med barn, finns gott om sevärdheter att besöka - allt från Bioparc Zoo till Sea Life Centre i Benalmadena. I Cocodrilos Park kan du se alla möjliga arter av krokodiler, medan du kan testa på olika attraktioner i Tivoli World.

Om du vill spendera en lugn dag vid kusten, kan du promenera länfs promenaden i Fuengirola, eller strosa runt den gamla stadsdelen i Marbella. Spårvagnen från Benalmadena upp till Monte Valamorro är en vacker tur, och på en klar dag kan du se hela vägen ner till nordkusten av Afrika.

Om du gärna vill vara aktiv på din semester, kan du vandra i Almijara-bergen, delta i en dykarkurs eller åka iväg och se världens längsta stalaktit i Cueva de Nerja. När du blir hungrig, är det aldrig långt till närmsta kuststad, där du kan njuta av nyfångad fisk på en av alla vidunderliga familjerestauranger.

Du kan resa på en charterresa till Costa del Sol året runt, från flygplatserna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn. Hitta en billig charterresa till Costa del Sol i sökmotorn som online jämför priser på charterreseor från alla flygbolag. Hittar du en resa till Costa del Sol som lever upp till dina önskemål är det enbart att klicka på "mer information om resan" för att få mer information och upplysningar.

Karta över Costa del Sol

Populära hotell på Costa del Sol

Spanien, Södra Spanien, Andalusien, Torremolinos
  • Närmaste flygplats: 10 km
  • Närmaste strand: ca. 300 m
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Södra Spanien, Andalusien, Marbella
  • Närmaste flygplats: 61 km
  • Avstånd till centrum: ca. 7 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)
Spanien, Södra Spanien, Andalusien, Benahavis
  • Närmaste flygplats: 72 km
  • Närmaste strand: ca. 9.7 km
  • Pool (ev. säsongsöppen)