Semesterbostäder utomlands

Här hittar du billiga semesterbostäder utomlands på resmål som Frankrike, Grekland, Spanien och Italien med flera. Boka ditt semesterboende hos Escapeaway samtidigt med flygbiljett och eventuell hyrbil så blir du säkrad av Resegarantin - samtidigt som du får nätets bästa priser.

Vår intelligenta sökmotor söker automatiskt efter de bästa priserna på både semesterbostäder och flygbiljetter och du kan flyga ut från både Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn för maximal flexibilitet.

Du kan naturligtvis även välja att boka din semesterbostad som en del av en kör-själv semester där du själv står för transporten. Detta är en populär resform framför allt till länder som Italien och Frankrike där du kan njuta av flexibiliteten att själv kunna bestämma avgångstider liksom att man får tryggheten av att köra i egen bil. Framför allt utanför högsäsong kan man få billiga flygbiljetter till många flygplatser i semesterområdena där man sen kan hyra bil och ha samma möjlighet att ta sig runt på egen hand - utan att behöva köra ett halvt dygn ner genom Europa.

Hos oss täcker semesterbostäderna ett brett spektra från enklare semesterhus, semesterlägenheter, semestervillor och speciella ställen som till exempel Agriturismo eller Finca. En del boenden kommer vara regelrätta sommarhus medan andra är centralt belägna bostäder i större städer där man får sitt eget lilla kök att laga till frukost och lättare måltider mellan de långa timmarna till fots runt omkring i staden.

Bland de mest populära destinationerna för semesterbostäder hittar man klassiska namn som Gardasjön, Mallorca, Malaga, Toscana, södra Spanien och många flera.

>> Se alla resmål och destinationer här

Billiga semesterbostäder att hyra

Escapeaway är specialist på resor där du bor i handplockade och noga utvalda semesterbostäder. I vårt breda program hittar du därför både semesterbostäder som ligger nära havet, centralt i storstäder eller med idylliskt läge i inlandet. Det finns semesterbostäder som för en familjesemester eller för er som vill ha lugn och ro med betagande utsikter. Under restema har vi delat in de olika resorna i kategorier så du snabbt och lätt hittar en resa som passar för dina behov och önskemål.

Res som du vill

Oavsett om du själv vill stå för transporten eller beställa en paketresa där det ingår flygresa, semesterbostad och hyrbil, hittar du semesterbostäder på de mest opoulära resmålen i Sydeuropa. Du kan också välja en av de populära bilrundresorna, där du bor i flera utvalda semesterbostäder under resan. I nedanstående översikt kan du läsa mer om de olika semesterbostäderna och resmålen i programmet hos Hideaways.

Hittar du inte en resa som passar till ert behov och önskemål, är du alltid välkommen att beställa ett gratis, skräddarsytt upplägg till din semester. Beställ gratis skräddarsytt erbjudande.  

Semesterbostäder i Italien

Italiten ligger varje år i toppen, när det gäller antal svenskar som spenderar semestern i en av alla de spännande regioner i stövellandet. På Hideaways kan du alltid hitta billiga semesterbostäder på resmål som Toscana, Umbrien, Sardinien, Amalfikusten och Sicilien. Vi erbjuder semesterbostäder i närheten av alla de härliga stränderna i Italien och naturligtvis också i baklandet där du bor granne med den vackra naturen. 

>> Se alla semesterbostäder i Italien

Semesterbostäder i Portugal

Portugal är ett land, där du verkligen får mycket semester för pengarna, om du jämför priser på semesterbostäder med länder som Italien, Frankrike och Spanien. De flesta, som reser till Portugal, spenderar en semester i Algarve, men vi vill gärna uppmana dig att läsa mer om de andra semestermålen i Portugal, som t.ex. Lissabonkusten eller norra Portugal. Tycker du om vacker natur, så titta på de handplockade semesterbostäderna hos Hideaways på ögrupperna Azorerna och Madeira

>> Se alla semesterbostäder i Portugal

Semesterbostäder i Spanien

Spanien är de land i Europa, som har flest svenska besökare, och så har det varit i många år. Hideaways erbjuder semesterbostäder på de mest populära semestermålen i Spanien, t.ex. på Mallorca, Gran Canaria och i Andalusien. Du kan välja att beställa en semesterbostad och själv arrangera transporten till Spanien, eller köpa en paketresa där det ingår flygresa, semesterbostad och hyrbil.

>> Se alla semesterbostäder i Spanien

Så bokar du billig semesterbostad utomlands med Escapeaway

Använd sökmotorn högst upp på sidan för att söka bland handplockade och noga utvalda semesterbostäder som fått bra recensioner. Kombinera semesterbostaden med en billig flygbiljett med reguljärflyg från Stockholm, Göteborg, Malmö eller Köpenhamn. Komplettera eventuellt med en hyrbil och få allt satt samman till en paketresa som är säkrad av Resegaranti.

Enkelt och flexibelt - så fungerar en semester med Escapeaway.

>> Läs även om resor till den Italienska Rivieran här
>> Se en rad utvalda lyxhotell här