Vandringsresor

Escapeaway program innehåller fler resmål, som lämpar sig perfekt till en vandringsresa. Det beror på att våra resmål ligger i natursköna omgivningar med gott om plats till vandring och andra aktiviteter under öppen himmel.

Oavsett om du har aptit på vandring i vulkanlandskap på Gran Canaria, eller om du föredrar trekking i Italiens backiga och bergrika områden i Toscana eller Umbrien, så har vi ett hideaway som passar dina behov. Gemensamt för de flesta av våra resmål, är ett lugnt och behagligt klimat, något som man värdesätter extra mycket när man spenderar merparten av sin semester i det blå. En vandringssemester är ett härligt sätt att uppleva ett land på - du kan både slappna av, få frisk luft och komma nära naturen.

Se vårt stora urval av hideaways, som vi anser passar perfekt till en vandringssemester. Kanske har vi just ett resmål, du inte har tänkt på i programmet - eller ett område du gärna vill åka tillbaka till. Utöver Gran Canaria och Italien, är resmål som Madeira, Teneriffa och Algarve perfekta. Några hotell ligger direkt vid vandringslederna, medan andra ligger på köravstånd - läs mer under varje hotell. Då du reser på egen hand, rekommenderar vi dig att kontakta den lokala turistbyrån gällande vandringsguider.