Countryside-hotell - lantlig idyll

Hos Escapeaway finns många hotell och semesterlägenheter som ligger med extra idylliska omgivningar. Dessa hotell kan ha en betagande utsikt över Atlanten, blicka ut över vinodlingar, vara beläget vid foten av ett vackert bergslandskap eller ligga  vänt ut mot en varierande kust.

Alla våra boenden som fått tilldelat sig titeln "lantlig" utmärker sig speciellt för att ligga i områden långt bortom massturismen. Ofta ligger dessa hotell med ett ganska nära köravstånd till några av områdets största sevärdheter och älskade attraktioner. Därför anser vi att du här kan få det bästa av två världar. Du kan vara "turist" under dagen där du kan få ditt kulturella lystmäte mättat, och när du kommer tillbaka till ditt hotell efter en upplevelserik utflyktsdag kan du slappna av i lugna och pittoreska omgivningar.

Vi har en brett urval av hotell inom kategorien "lantlig idyll" på alla våra resmål - från en typisk och enkel agriturismo med egenproducerade viner och olivolja till de mer lyxigare varianterna Oavsett vilken typ av standard som passar dig bäst, har större delen av alla hotell och semesterlägenheter under detta tema en utomhuspool och flera av dem har också en restaurang. Läs mer under "faciliteter" på varje boende och se de aktuella faciliteterna på dessa lantliga hotell - men se upp: det finns mycket som frestar!

Utvalda resmål

Få ett smakprov och se mer nedan

Destinationer och hoteller