Resmål

Spanien
Res till härliga Spanien året runt. Njut av det sköna klimatet, den vackra naturen och den gästfria befolkningen.
Se alla
Grekland
Res till Grekland och de grekiska öarna och upplev vacker natur, läcker mat, låga priser och en trevlig atmosfär.
Se alla
Frankrike
Frankrike är en hel värld av fina upplevelser med allt från Paris breda boulevarder till de läckra stränderna längs Cote d'azur, goda viner och ett spännande kök.
Populärt: Deauville | Honfleur | Marseille | Nice | Paris
Se alla
Kroatien
Upplev det behagliga klimatet, den vackra naturen och den spännande kulturen på en resa till Kroatien.
Populärt: Dubrovnik | Opatija | Porec | Rovinj | Split
Se alla
Arabemiraten
Res till Förenade Arabemiraten med storslagna öknar, läckra sandstränder och sprudlande storstäder.
Populärt: Abu Dhabi | Dubai
Malta
Res till Malta, och se fram emot vacker och dramatisk natur, ett ljummet klimat och en charmig befolkning.
Populärt: Gozo | Mellieha Bay | Qawra | St. Julians
Se alla
Indonesien
Indonesia er verdens største øygruppe og strekker seg over 5000 km mellom Indiahavet og Stillehavet. På de mer enn 17000 øyene gjemmer det seg noen av de vakreste badestrendene i verden, samt høye vulkaner, frodig regnskog og fargerike byer som garantert gir deg en uforglemmlig reise.
Populärt: Bali
Mauritius
Den lilla ö-staten Mauritius, som ligger i den Indiska Oceanen cirka 900 km öster om Madagaskar, är ett äkta semesterparadis. Här kan du koppla av på kritvita stränder vid det turkosblå havet, som kantas av palmer, eller varför inte åka på äventyr inne på ön, där du möter en gästvänlig befolkning och bland annat kan upptäcka tropiska regnskogar med ett rikt djurliv.
Populärt: Mauritius
Irland
Reser du till den gröna ön Irland, väntar en unik semesterupplevelse på dig, med både spektakulära natur och en pärlrad av charmiga städer. Se också fram emot mötet med en av världs mest gästvänliga befolkning, som med deras värme och humor snabbt får dig att känna dig som hemma.
Populärt: Dublin
Nederländerna
Res till Nederländerna och njut av promenader längs stadens vackra kanaler med deras husbåtar, eller upptäck de smala gatorna i centrum. Ta en paus och besök ett av alla museer fyllda med mästerverk av både Rembrandt och van Gogh. Hyr en cykel och ta en tur ut från staden för att uppleva de blomstrande, färgglada tulpanfälten och de pittoreska vindmöllorna. Trots sin lilla storlek, är Nederländerna ett resmål som gömmer på stora upplevelser.
Populärt: Amsterdam
USA
USA är möjligheternas land, också rom resmål. På din resa kan du här uppleva allt från pulserande storstäder med höga skyskrapor, till sömniga western-städer, liksom du kan upptäcka majestätiska redwoodskogar eller slå dig ner på tropiska paradisstränder.
Ungern
En resa till Ungern är en möjlighet till att få uppleva en av Europas vackraste huvudstäder. Budapest är dock långt ifrån det enda intressanta resmålet i Ungern, som även bjuder på en imponerande kulturrikedom i form av små, mysiga städer och vackert belägna slott.
Populärt: Budapest
Island
Res till Island om du gärna vill uppleva natur av det mer grandiosa slaget. Du kommer aldrig att glömma mötet med de fantastiska lavalandskapen, med vulkaner och glaciärer sida vid sida. Se också fram emot att utforska den lokala kulturen och självklart att slappna av i de geotermiska uppvärmda poolerna.
Populärt: Patreksfjordur | Reykjavik
Se alla
Thailand
Thailand har allt du kan önska dig av ett semestermål. Först och främst ett soligt, tropiskt klimat, som bjuder in till avslappning på en av landet vackra badstränder vid det kristallklara havet. Därtill kommer, att en resa till Thailand är en möjlighet att uppleva en fascinerande kultur - och så kan du dra fördel av den fortfarande låga prisnivån.
Populärt: Ao Nang | Chaweng | Kamala | Karon | Patong
Se alla
Österrike
Österrike har allt! Reser du till detta charmerande alpland kan du se fram emot att utforska allt från idylliska, orörda bergslandskap till städernas intressanta kulturella sevärdheter. På sommaren kan du och din familj koppla av vid kristallklara bergssjöar, medan vinterns snötäckta landskap inbjuder till nöjen på skidor eller kälke.
Populärt: Wien
Israel
Populärt: Tel Aviv
England
Populärt: London
Tyskland
Tyskland är ett otroligt allsidigt resmål, där du både kan shoppa och njuta av restauranglivet på en storstadssemester i en ev Europas mest dynamiska huvudstäder, eller åka på bilsemester på Romantische Straße för att besöka idylliska slott och små medeltida städer.
Populärt: Berlin | Hamburg
Tjeckien
Tjeckien är trots dess relativa lilla storlek till land, ett resmål som bjuder på fantastisk variation. Det gäller både natur och landskap, med allt från höga berg till brusande floder och spegelblanka sjöar - men också kulturellt. Huvudstaden Prag är det kulturella centrumet, men du kan också se fram emot att besöka en pärlrad andra trevliga, mindre städer.
Populärt: Prag