Resor med en online resebyrå

Varför ska du låta en online resebyrå arrangera din semester?

Sverige är ett av de länder i världen som har flest resebyråer per invånare, men så reser vi svenskar också mycket - och som ägare av en resebyrå tycker jag det är bra. En av de frågor jag ofta får både privat och i samband med mitt arbete på Escapeaway är, varför ska jag egentligen boka min resa genom en resebyrå? Det är väl mycket billigare att boka resan själv och direkt hos flygbolagen, hotellen, biluthyrningsfirmorna o.s.v.

Det bästa och mest kvalificerade svaret på frågan, är faktiskt att förklara varför jag och mina kollegor överhuvudtaget valde att starta resebyrån Escapeaway och det kan du läsa om här: Därför startade vi Escapeaway. Men kortfattat är vi en billig resebyrå, som hjälper dig att arrangera en problemfri semester.

Våra mest populära resmål:

Vi har rest över hela världen och använder dagligen våra erfarenheter när vi ger våra gäster råd inför deras nästa semester med Escapeaway Resor. 

Erfarna krafter ligger bakom

Escapeaway Resor är en danskägd resebyrå, aktiv även i Sverige och Norge, som är specialist på paketresor där du bor på noga utvalda hotell under din semester. Även om vi är en resebyrå som håller nere våra priser, är vi självklart medlem i "Danmarks Rejsebureauforening" och vi har ställt garanti i Resegarantifonden. Dessutom har vi som en extra säkerhet för våra gäster tecknat en utökad ansvarsförsäkring genom Gouda Reseförsäkring.

Escapeaway drivs av erfarna krafter inom resebranschen som bland annat tidigare har varit delägare i Kulturrejser Europa som är specialist på gruppresor och rundresor till Spanien och många andra länder, CPT Check Point Travel som är specialist på långresor och då bl.a. resor till Thailand och Portugal Bureauet som var specialist på resor till Portugal. Escapeaway Resor säljer i skrivande stund resor till resmål i Italien, Portugal, Frankrike, Spanien, Grekland, Malta, Cypern, England, Tyskland, Tjeckien, Polen, Österrike, Sri Lanka, Thailand, Indonesien, USA, Marocko, Holland och Turkiet och In-Italia är specialist på resor till Italien. Escapeaway driver även flera resebloggar där du kan få goda råd och restips.

Paketreselagen - därför ska du resa med en resebyrå

Många har genom tiderna sagt ”detta blir resebyråernas död" när det har dykt upp nya aktörer på marknaden för resor som t.ex. Booking eller Tripadvisor, eller att flygbolag som SAS och Norwegian har börjat sälja direkt till resenären, väl att märka till samma priser som resebyråerna köper sina flygbiljetter. Men vi som som resebyrå fördelar när vi köper av flygbolag och hotell, vilket gör att vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser och dessutom är du som gäst garanterad en stor trygghet. Just tryggheten med att köpa en resa genom en resebyrå ser vi exempel på så gott som dagligen t.ex. då flygbolag som Ryanair har många strejker. Som gäst hos Escapeaway behöver du självklart inte själv kämpa mot Ryanair för att få nya flygbiljetter, vi bokar om till bolag som SAS och Norwegian. 

Vi vill att du ska kunna betjäna dig själv och hitta just den drömsemstern du letar efter, när det bäst passar dig, så våra system är designade för att hjälpa dig att hitta rätt flyg och hotell. Tvekar du, står vi såkalrt redo att hjälpa dig med att skräddarsy din kommande resa, inklusive bilhyra, billiga flygbiljetter och ett av våra noga utvalda hotell på spännande resmål.

>> Trygghet när du reser med Escapeaway
>> Välj en paketresa nästa gång du bokar din semester