Resor till hela världen med Escapeaway

Escapeaway erbjuder resor till nätets lägsta priser, kombinerat med full resegaranti. Res med reguljärflyg från Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn - eller kör själv och boka ett av våra utvalda hotell.

På escapeaway.se hittar du något för var och ens smak. Du hittar billiga resor med lågprisflyg till europeiska badsträner, och lyxresor till fjärran horisonter med inkvartering på 5-stjärniga hotell i vackra omgivningar. Använd Escapeaway när du ska planera sommarsemestern, storstadsresan, wellness-resan och mycket mer...

Utvalda hotell med kvalitet

När vi reser ut i världen, är det för att upleva kulturer, så några av världens största attraktioner, njuta av god mat och gott vin, lapa sol och njuta av den fria luften tillsammans med våra nära och kära. Därför ska ramarna om resan vara i ordning, och Escapeaway är din garanti för succé.

När du reser till ett av Escapeaway hotell, hittar du endast hotell som har över 4 i omdöme på Tripadvisor, eller 8 sjärnor på Booking.com. På så vis säkrar vi kvaliteten på din semester.

En stor del av hotellen har vr besökt personligen - och resten är vi på väg ut för att besöka. Därefter har vi delat in dem i olika teman, allt efter om de passar bäst till en strandsemester, en romantisk tur, en stor familjesemester, en långhelg i storstaden eller något helt annat. Använd våra filter för att hitta ett hotell som passar just dig och dina resekompanjoner.

>> Läs mer om våra utvalda hotell här

Vart vill du resa i år?

Bland våra mest populära resmål, hittar storstäder som Rom, Paris, London, Lissabon, Barcelona, Berlin och Amsterdam. Här hittar vi små, charmiga hotell i stadskärnan, så du har kort avstånd till lokala sevärdheter och möjlighet att nyttja din rid på resmålet optimalt.

Älskar du istället natur, öppna vidder och dramatiska kuster, så ska du titta på Amalfikusten, Algarve, Toscana, Andalusien, Alsace eller Provence. Här hittar du ofta små hotell och villor, på suveräna lägen långt från den upptrampade turistvägen, med utsikt till vinfält, blå vågor eller små landsorter.

En resa med Escapeaway kan också ta med dig till en lång rad berömda öar, allt från klassikern Mallorca, via grekiska pärlor som Santorini, Korfu och Kreta, till tropiska stjärnor som Koh Samet, Koh Samui och Maldiverna.

Billiga resor med resegaranti

Escapeaway erbjuder billiga resor till destinationer över hela världen, för vi har nämligen "byggt" en sökmotor som samlar in data från alla möjiga olika håll. Vi hittar de billigaste flygbiljetterna för att vi som resebyrå har tillgång till de bästa priserna, och samtidigt hittar vi hotellets bästa priser genom att nyttja olika bokningssidor. Men allt detta tänker vi på, och du behöver bara bestämma vart du vill åka.

Till skillnad från större bokningssidor, får du hos Escapeaway möjlighet att själv sätta ihop din resa online, och samtidigt få den säkrad av Resegarantin. Din resa blir näligen tekniskt sätt en paketresa, där alla resans delar hänger ihop i ett köp. Du kan dessutom lägga till en hyrbil eller en transfer till och från flygplatsen, som en del av paketet.

Tillsammans med våra utvalda hotell av hög kvalitet, är du säkrad en resa som är 100% i ordning, oavsett resmål, reslängd eller resedatum. Med andra ord: det bästa av två världar.

>> Här kan du läsa mer om våra paketresor

Läs mer