Bilsemester

En bilsemester är något helt unikt, för den ger dig frihet och möjligheter som du inte har när du reser med flyg. Och dessutom framskrider allt i ditt eget tempo.

Vi har gjort det enklare för dig, genom att välja ut några av de handplockade hotell och semesterbostäder, som ligger lite närmre den svenska gränsen. När du söker på olika datum, kan du bland annat sortera hotellen efter pris, land, resmål och kategori - på så vis hittar du på enklast möjliga vis dett rätta gömstället till dig.Resmål till bilsemestern

Italien och Frankrike är de mest populära destinationerna för en bilsemester hos svenskar. Det beror naturligtvis på, att länderna ligger inom ett överskådligt avstånd från den svenska gränsen, samt att vädret är förhållanevis stabilt om du vill ha sol och sommar.

Men även Kroatien blir alltmer populärt, och det finns det gott om anledningar till. Här hittar du nämligen mycket av det vi söker på en resa till södra Europa - allt från trevliga medeltida städer till kristallklart badvatten och ytterst läcker mat och vin. Dessutom ligger Kroatien på ungefär samma avstånd från Sverige som norra Italien, så det inga konstigheter att åka iväg på en bilsemester till Kroatien.

Bland de italienska resmålen, dit många åker på bilsemester, hittas Toscana, Ligurien, Gardasjön och Umbrien. Men fler och fler väljer också att spendera semestern i regioner som Veneto och Piemonte

På alla destinationer hittar du härliga, handplockade semesterbostäder och hotell till både familjer och par.