Bilrundresor

Vi har en passion för att handplocka och välja ut våra hideaways. Ofta har vi själva svårt att peka på bara en favorit, för alla våra gömställen har något extra speciellt, något charmigt, som gör att det blir svårt att välja. Det har gjort att vi har satt samman ett par bilrundresor på utvalda resmål, där du kan kombinera vistelser på autentiska lantställen och hotell och samtidigt uppleva regionen utan att behöva köra mer än nödvändigt.

Klicka här för att få ett skräddarsytt upplägg på en rundresa

Nedanstående bilrundresor är färdigproducerade paket, där vi på förhand har valt ut två eller flera hideaways. Varje dag ger vi dig förslag på hur du kan uppleva mest möjligt i ett avkopplande tempo. Vi vill påstå att du får det bästa av två världar - handplockade hideaways och en skräddarsydd resplan där flyg, hotell och hyrbil är inkluderade i resans pris.

Escapeaway erbjuder bilrundresor i t.ex. Toscana, Madeira, Umbrien, Sicilien, Andalusien och Provence, och det tillkommer efterhand många fler. Om du inte hittar just den bilrundresa som uppfyller dina önskningar; om du t.ex. vill resa i 11 dagar istället för 8; eller om du vill övernatta på andra hotell, så skicka oss en förfrågan på ett skräddarsytt upplägg som uppfyller dina krav. Det kan också vara så att du vill börja semestern med ett par dagar i en storstad som Lissabon eller Rom och kanske avsluta resan med några dagar vid havet.

>> Läs mer om rundresor