Reseteman - hur vill du resa?

För att göra det lite lättare för dig att välja den rätta semestern har vi en rad reseteman där du kan välja ett hotell som passar de upplevelser du önskar på din semester. Du har kanske inte riktigt bestämt dig ännu? Då kan våra reseteman ge dig inspiration till vart du ska resa och vad du kan uppleva på destinationerna.

Utvalda reseteman

 

Semester med hela familjen

En familjesemester kan vara många olika saker beroende på vad du prioriterar högst. Det kanske är viktigt för er att det är ett hotell nära stranden eller att ni har alla storstadens erbjudanden rakt utanför dörren. Det kan ju också vara så att det inte enbart är dina barn som ska följa med på resan utan även dina barnbarn. Ta därför en titt på hotellen som vi bedömt som särskilt lämpliga för en generationssemester. Här får ni de optimala förutsättningarna för att kunna njuta av varandras sällskap under ett avbrott i den hektiska vardagen.

Nära naturen

Har du behov av att gå helt ner i varv så är det kanske inte enbart intressant att titta på resetemat badsemester under söderns sol, eventuellt som en billig paketresa med transport inkluderad. En mental boost och trötta fötter kan du till exempel få på en vandringsresa. När du förflyttar dig i stilla mak genom natursköna landskap får du gott om tid att insupa alla intryck. Snart har du därför lagt alla vardagens bekymmer bakom dig och är istället fullt närvarande i nuet. Vi kan erbjuda dig hotell som ligger alldeles intill vandringsleder medan andra ligger på kort köravstånd från dessa.

Läs mer om resor med Escapeaway under våra olika reseteman. Glöm inte att alla våra hotell är av första sortering - vi anstränger oss att bara presentera de hotell för dig som har fått bäst recensioner från tidigare gäster. Välj ditt resetema för att hitta det perfekta hotellet för dig.

Behöver du hjälp med att hitta rätt hotell till din resa?

>> Klicka här för att se alla hotelltyper