Reseteman - hur vill du resa?

För att göra det lite lättare för dig att välja den rätta semestern har vi en rad reseteman där du kan välja ett hotell som passar de upplevelser du önskar på din semester. Du har kanske inte riktigt bestämt dig ännu? Då kan våra reseteman ge dig inspiration till vart du ska resa och vad du kan uppleva på destinationen.

Indelningen i reseteman betyder naturligtvis inte att vart och ett av våra handplockade hotell bara lämpar sig för en enda typ av semester. Ska du till exempel på bröllopsresa som är ett av våra reseteman så inkluderar urvalet bland annat romantiska boutique-hotell och exklusiva hotell. Dessa hotell är naturligtvis inte enbart förbehållna nygifta par utan är även ett perfekt val för dig som planerar en lyxresa eller drömmer om en avkopplande semester som är lite utöver det vanliga.

På samma sätt kan en familjesemester vara många olika saker beroende på vad du prioriterar högst. Det kanske är viktigt för er att det är ett hotell nära stranden eller att ni har alla storstadens erbjudanden rakt utanför dörren. Det kan ju också vara så att det inte enbart är dina barn som ska följa med på resan utan även dina barnbarn. Ta därför en titt på hotellen som vi bedömt som särskilt lämpliga för en generationssemester. Här får ni de optimala förutsättningarna för att kunna njuta av varandras sällskap under ett avbrott i den hektiska vardagen.

Har du behov av att gå helt ner i varv så är det kanske inte enbart intressant att titta på resetemat badsemester under söderns sol. En mental boost och trötta fötter kan du till exempel få på en vandringsresa. När du förflyttar dig i stilla mak genom natursköna landskap får du gott om tid att insupa alla intryck. Snart har du därför lagt alla vardagens bekymmer bakom dig och är istället fullt närvarande i nuet. Vi kan erbjuda dig hotell som ligger alldeles intill vandringsleder medan andra ligger på kort köravstånd från dessa.

Läs mer om resor med Escapeaway under våra olika reseteman. Glöm inte att alla våra hotell är av första sortering - vi anstränger oss att bara presentera de hotell för dig som har fått bäst recensioner från tidigare gäster. Välj ditt resetema för att hitta det perfekta hotellet för dig.