Varsågod: Liguriskt sagoland med berg, utsikt och strand!

De flesta har vant sig vid att behöva tumma på några av önskningarna inför semester, för det kan vara svårt att tillgodose dem alla på en och samma gång. Men kanske är Hotel Sette Archi ett undantag från den regeln.

“Det skulle vara mycket trevligt med vackra omgivningar!”
Vid foten av berget Montemarcello och på gränsen till Nationalparken Cinque Terre i Ligurien ligger Hotel Sette Archi. Härifrån kan ta köra upp på toppen av Montemarcello, varifrån ögat kan njuta av vyer över La Spezia-bukten, ön Palmaria och fiskeläget Portovenere. På andra sidan rinner floden Magra fram som en lugn kontrast till det öppna havet, och så kan du även besöka Marmorbergen i fjärran om äventyrslusten måste stillas. Bättre kombination av havs- och berglandskap finns knappast på många andra ställen i Italien.

Havnen tæt på Hotel Sette Archi
Hamnen nära Hotel Sette Archi med bergen i bakgrunden.

“Vi vill också gärna ha en inspirerande utsikt!”
Från Hotel Sette Archi har du inte endast en klassisk havsutsikt som i stort sätt kan vara den samma över hela världen – här är kulisserna fulla av färger och variation. När du står på balkongen eller terrassen och vänder bliken mot höger så möter ögat öppet hav, medan det till vänster kan njuta av floden Magra som delar landskapet i två. Precis i mitten hittar du den stämningsfulla småbåtshamnen, i bakgrunden den toskanska kustlinjen och allra längst bort de speciella Marmorbergen vid Massa Carrara.

“Det skulle vara trevligt om vi inte behövde starta bilen varje gång vi vill gå ut och äta!”
Inte nog med att det finns en mängd olika restauranger inom promenadavstånd i fiskeläget Bocca di Magra (i kommunen Ameglia) så har du också möjlighet att välja halvpension på hotellet.

Poolen på Hotel Sette Archi
Poolen på Hotel Sette Archi.

“Barnen älskar att bada! En strand eller pool är nästan en nödvändighet!”
Hotel Sette Archi har precis anlagt en pool i trädgården, omgiven av en vacker gräsmatta med solstolar. Utöver det ligger det en sandstrand endast 100 meter från hotellet, så alla vattenälskade badankor har flera alternativ för att stilla badbegäret!

Vill du veta mer om Hotel Sette Archi?

Om du vill läsa om Hotel Sette Archis anläggningar, samt se recensioner, priser, utflyktsalternativ och fler bilder från hotellet besök då gärna vår sida om Hotel Sette Archi.

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer