Upplev smaken av Provence och franska rivieran på en bilrundresa

Den-middelalderlige-by-Gordes-Provence-Frankrig-Hideaways
Medeltidsstaden Gordes i Provence.

Hideaways älskar vi att sätta ihop rundresor, där du bor på flera olika hotell och får uppleva flera delar av ditt valda semesterland. Här vill jag tipsa om en rundresa i härliga södra Frankrike, där du får uppleva inlandet i regionen, men också får möjlighet att njuta av den franska rivieran med utsikt till Medelhavet.

Det går inte att uppleva hela Provence på 8 dagar, men genom att bo på olika platser har du några bra utgångspunkter, och slipper därmed spendera allt för mycket tid på att åka fram och tillbaka till de olika sevärdheterna. På denna resa har jag valt ut tre hotell med karaktär och massor av mysiga hörn. Först bor du på Château de la Tour hos Mr. Riccobono och därefter på Hotel Bastide de Calalou – en av mina personliga favoriter i södra Frankrike.

Pollen på Hotel Bastide de Calalou
Pool på Hotel Bastide de Calalou
Værelse på Hotel de la Tour
Værelse på Hotel de la Tour

Som på alla andra rundresor hos Hideaways, kan du läsa mer om våra förslag på utflykter och sevärdheter du lätt kan besöka i din hyrbil. Du kan naturligtvis också se fler foton, få praktisk information och se priser m.m. på vår hemsida.

Läs mer om rundresan “Doften av Provence och smaken av den franska rivieran” på vår hemsida.

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
Mer av Louise Laurenius

Upplev konst och historia i Florens

Florens är Toscanas bultande hjärta och renässansens vagga i ett landskap fyllt...
Läs mer