Upplev det äkta Toscana

Vi är så vana vid, att det finns ett logiskt sammanhang mellan pris och kvalitet, att vi har svårt att förstå att platser som Ristoro del Cavaliere verkligen finns! Vi är också så vana vid att allt (eller i alla fall mycket) handlar om pengar, att vi inte riktigt förstår oss på ägarna av detta charmiga lilla ställe.

Nästan för bra för att vara sant

De skulle lätt kunna höja sina priser. De skulle lätt kunna kräva att du ankommer och åker lördag till lördag under högsäsongen, och ändå få allt utsålt. De skulle lätt kunna kräva betalning för slutstädning. De gör dock inget av detta, för de är – något så sällsynt som – goda, gästvänliga människor med stort hjärta, som gärna vill lära känna människor från hela världen. Det låtar för gott för att vara sant, men det är det inte!

Ristoro del Cavaliere

Familjen Davini hälsar alla välkomna med ett stort leende och se alltid till att det finns en hemlagad kaka, hemgjord marmelad, vatten och liknande i lägenheten som en liten välkomstgåva. Lägenheterna är enkla, men väldigt välskötta och rena. Skulle minsta lilla problem uppstå, löser man det snabbt.

Mänsklig värme

De vuxna besökarna älskar lugnet här, och den vackra utsikten över berg och dal, Giovannas goda mat och ett gott glas vin (som snabbt kan bli flera) med Roberto. De yngre besökarna älskar platsen för här finns plats för lek och spring, och de kan utforska den lilla stadens gator och självklart att besöka kaninerna och getterna.

Besök Ristoro del Cavaliere för en enastående upplevelse av natur, stämning och mänsklig värme – till ett pris som alla kan vara med på.

Resor till Toscana

Är du sugen på en resan till Ristorio del Cavaliere? Då hittar du mycket mer information om stället på vår hemsida. Där kan du också läsa mer om regionen Toscana och se vilka utflyktsmöjligheter som finns i närheten.

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer