Tre semesterbostäder som funnits med sedan In-Italias första år – och som håller än idag!

På In-Italia är vi stolta över våra utvalda semesterbostäder, som ger dig något extra på din resa. Det kan vara allt från en spektakulära utsikt och extra charm till utsökt mat gjord på lokala råvaror och hjärtlig gästfrihet från värden. Redan då In-Italia grundades år 1999, hade vi 300 ställen fördelade på Italiens 20 regioner på vår hemsida. Idag är sortimentet rätt mycket större, men några av de ställen som fanns med under In-Italias första år, kan du fortfarande boka än idag.

Det kan du, för att de fortfarande håller en bra nivå! Precis som en evergreen som du kan lyssna på om och om igen. Låt mig presentera tre av dem för dig:

Familjevänlig, lantlig idyll på agriturismo i Toscana

Residence Villa Grassina är essensen av lantlig idyll och charm i härliga Toscana, endast 30 km från Florens. De vackra, vita byggnaderna, som tidigare tillhörde en av de äldsta adelsfamiljerna från Florens, ligger placerade mellan kullarna, och från både lägenheterna, utomhusområdena och restaurangens terrass har du en fantastisk utsikt över landskapet.

Residence Villa Grassina essensen av lantlig idyll och charm

Här bor du i rustika, trevliga och rymliga lägenheter med egna trädgårdsmöbler i den gemensamma trädgården. Egendomen sträcker sig över vackra gröna områden, med tennisbana, pool, pingisbord och en liten lekplats. Dessutom producerar man här lokala råvaror som olivolja, vin santo och grappa. Kort sagt, finns här spännande aktiviteter för hela familjen, och massor av plats till att bara vara – tillsammans.

Koppla av vid den härliga poolen

Residence Villa Grassina var den mest bokade semesterbostaden på In-Italia för 20 år sedan, och är fortsatt populär bland våra gäster idag. Och det är lätt att förstå varför. Faciliteterna har moderniserats med tiden, och omgivningarna – ja, de är vidunderliga!

Läs mer om Residence Villa Grassina här

Trevligt stadshotell med takterrass i Rom

Rom. Storslagna, levande och kaotiska Rom. Det finns en anledning, till varför traditionen att kasta ett mynt över axeln ner i Fontana di Trevi är ett måste för alla som gästar staden. För det betyder att du kommer att komma tillbaka till Rom, och få andra storstäder har så mycket att bjuda på när det kommer till kultur, historia och gastronomi. Och om du bor i en av de 25 lägenheterna på Aurelia Residence, har du allt inom räckvidd!

Från takterrassen på Aurelia Residence har du till och med utsikt till Peterskyrkans kupol

Från Aurelia Residence har du endast 10 minuters promenad till Peterskyrkan och Vatikanstaten, och du kan enkelt ta dig fram längs den västra bredden av Tibern, till det trevliga området Trastevere, där du hittar massor av härliga restauranger på torgen på de små gatorna. Eller så kan du korsa floden, och på kort tid befinna dig i det historiska centrumet, där du bland annat hittar den Spanska Trappan, Piazza Navona och Pantheon.

Du väljer själv om du vill laga dina måltider i din lägenhet – eller njuta av Aurelia Residence goda frukostbuffé

Att Aurelia Residence har varit populär hos In-Italia i hela 20 år är lätt att förstå! Här får du Rom serverat på Silverfat, i bekväma ramar med moderna faciliteter och god service. Och då du bor i lägenheter, är det lätt att känna sig som en äkta romare – ja, nästan i alla fall! Handla din mat på de lokala marknaderna och laga själv mat i ditt lilla kök, eller drick din aperitivo på balkongen innan du beger dig ut i stan för att äta en god middag på en av alla härliga restauranger.

Här kan du boka din vistelse på Aurelia Residence

Privat villa med havsutsikt och egen pool på Sicilien

Havet är blått, himlen är blå och poolen är blå.

Men likväl blir utsikten aldrig tråkig att titta på, från de exklusiva villorna på Villas Costa d’Orlando på Sicilien. På terrassen med utsikt över de Eoliska öarna, finner både ögon och själ lugn och ro, och det är möjligt att inte koppla av medan solen rör sig över himlen och du ser landskapet och havet skifta karaktär.

Wow! Vilken terrass!

Du hälsas välkommen till rymliga villor i tre plan, med högt till tak och en stilren, enkel och tidlös look. Här har man verkligen tänkt på design, ljus och luft, och här finns självklart faciliteter som wifi, platt-TV och parkeringsplatser. Men det sanna värdet hittar du utomhus på den stora terrassen med havsutsikt och din egen privata pool.

Vilken lyx att kunna bada i en egen privat pool

Vi på In-Italia har faktiskt själv varit med och bestämt utformningen av de exklusiva villorna i det natursköna området på Siciliens norra kust, och vi kan därför försäkra, att de möter alla dina krav på komfort och moderna faciliteter. Naturen, det kristallklara havet och solen från en klar himmel – det står Sicilien själv för!

Här hittar du all information om Villas Costa d’Orlando

In-Italias födelsedag: 20 år fulla med resor till Italien

In-Italia fyller 20 år den 18 maj 2019. Därför har vi samlat några av våra berättelser från de senaste 20 åren här:

Hur var det t.ex. att resa till Italien för 20 år sedan?

Här kan du också läsa historien om hur In-Italia grundades

Taggar från artikeln
, ,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer