Tre härliga resmål i Spanien

Alcanada-Alcudia-Mallorca-Spanien-HIdeaways
Alcanada, Alcudia på Mallorca

I denna artikel har jag samlat tre av Hideaways populära destinationer i Spanien. På alla platser erbjuder på handplockade semesterbostäder, där fokuset ligger på personlighet, charm och autencitet. Välkommen till Spanien.

Andalusien

Andalusien är hem för magiska fester, färgrik flamenco och gammal folklore. Med den längsta kustlinjen i Spanien, kan denna vackra region bjuda dig på soliga stränder, betagande berglandskap och vitkalkade landsorter som är så vackra att de ofta finns mer på både vykort och instagrambilder. De välkända kulturrikedomarna, som t.ex. moriska torg, kyrkor och museum, ligger i de historiska städerna Sevilla, Córdoba och Granada. Jättelika, orörda områden med naturlig skönhet är fortfarande oförstörda av turismen, precis som passionen för de gamla sederna och det traditionella spanska levernet är.

Läs mer om resor till Andalusien med Hideaways

Gran Canaria

Stora kuperade sanddynor dominerar Gran Canarias populära sydkust. Sanden, som ligger i nivåer, skapar den perfekta miljön för en härlig familjesemester, och de glada strandbarerna appellerar till besökare i alla åldrar. Upplev den livliga huvudstaden Las Palmas, och stadens sofistikerade inköpsmöjligheter; njut av solen på ändlösa sandstränder; tillåt dig själv att testa en ny vattensport; eller åk iväg på en utflykt på ön, i eget tempo.

MarinaSuitesGranCanaria-InfinityPool
Infinity Pool på Marina Suites Hotel på Gran Canaria

Besök öns centrala och norra del, där du också hittar några av våra härligaste små hideaways, bra bortgömda från den massturism som Gran Canaria annars är känd för.

Läs mer om resor till Gran Canaria med Hideaways

Mallorca

Mallorca är en oemotståndlig blandning av modernt mångfald och naturlig skönhet. Populära semesterställen vid kusterna ligger i kort avstånd från Palma katedrals tidlösa lugn och tolerans. Gå ner på djupet, och upptäck de betagande, gömda, sandbukterna; traditionell tapas; berglandsorter och magiska olivlundar. Med något för var och ens tycke och smak, är Mallorca en solsemester för några, och ett gömställe i bergen för andra. Men ön är en solsäker hamn för alla.

Läs mer om resor till Mallorca med Hideaways

 

Välkommen till Escapeaway

Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
, , ,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer