Ta med familjen till Toscanas hjärta

Vill du ha allt? Då kan du få det här! Under ett och samma tak på Azienda Agricola Bellavista hittar du alla de komponenter du vanligtvis måste lägga ihop tre-fyra gårdar för att få: fina lägenheter, vacker utsikt, barnpool, restaurang och gångavstånd till en liten stad.

Inom loppet av en arbetsdag får jag ofta flera förfrågningar från kunder, som har många olika önskemål till sin semester. ”Det skulle naturligtvis vara härligt om det fanns barnpool och restaurang. Och en liten stad dit man kan promenera för att köpa glass på kvällen. Ja, och så bör gården även ligga i de centrala delarna av Toscana med vacker utsikt. Vi har köpt flygbiljetter från tisdag till tisdag, eftersom de var billigare, så det måste även vara ett ställe som inte har lördag-lördag principen som de flesta ställena har.” Efter denna lista av önskemål frågar många, om det är orimligt många krav att ställa. Och svaret blir ”nej”, för vi har Azienda Agricola Bellavista i vår online-katalog, som faktiskt uppfyller alla dessa önskemål.

Ett stort antal plus

Denna lilla gård med endast 5 lägenheter ligger på en kulle med panoramautsikt över det vackra landskap, som centrala Toscana är känt för. Här kan barnen roa sig på en liten lekplats och en populär barnpool. Endast cirka 500 meter från gården ligger den lilla byn Lajatico, som är mest känd för att vara den världsberömda tenoren Andrea Bocellis födelsestad.

Swimmingpool ved Azienda Agricola Bellavista i Toscana
Poolområdet har en fantastisk utsikt över det vackra toskanska landskapet.

Förutom en restaurang, ett bageri, en livsmedelsbutik och ett café/bar har Andrea Bocelli låtit bygga en stor utomhusscen, som det under sommaren arrangeras olika konserter på.

Mat med mera

På gården finns det en liten restaurang, där det två gånger i veckan serveras typisk toscansk mat baserad på områdets läckra ingredienser. För att tillmötesgå glutenallergikers behov serveras här även ett brett urval av glutenfria produkter. Gården har en produktion av vin och olivolja, och är man speciellt intresserad av dessa produkter, finns det möjlighet att delta i provsmakning. Har din inre husmor lust till att bli invigd i det toscanska kökets hemligheter, kan en matlagningskurs enkelt arrangeras.

Flexibilitet

Ännu en tillmötesgående detalj på detta ställe är flexibiliteten. Många av gårdarna i vår katalog hyr ut sina lägenheter från lördag till lördag för att undgå ”klämdagar”, då lägenheten riskerar att inte blir uthyrd.

Restaurant i Azienda Agricola Bellavista
Azienda Agricola Bellavistas lilla och mysiga restaurang…

På Azienda Agricola Bellavista har man dock valt att låta det vara upp till kunden att välja vilken dag, som passar bäst för deras drömsemester. Dessutom finns det olika rabatter att hämta här i form av ’early bird’ och rabatt för längre uppehälle.

Min rekommendation är tydlig: Azienda Agricola Bellavista erbjuder den perfekta miljön för en drömsemester i Toscana

Frågor om vingården Azienda Agricola Bellavista?

Vill du veta mer om vingården Azienda Agricola Bellavista, t.ex. om dess faciliteter, priser, rekommendationer, och utflyktsmöjligheter, så kan du läsa mer om den på vår sida om Azienda Agricola Bellavista.

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil. 

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway 

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer