Suites Alba Resort – ett riktigt gömställe på Algarvekusten

Velkommen til Suites Alba Resort
Välkommen till Suites Alba Resort & SPA

Cirka 50 minuters bilfärd från Faro flugplats på Algarvekusten, ligger Suites Alba Resort & SPA. Hotellet ägs av den berömda portugisiske fotbollsspelaren Luis Figo, och är en pärla bland alla de hotell du hittar längs kusten. Hotellet, som faktiskt erbjuder semesterbostäder, ligger på toppen av en klippa med fantastisk utsikt över stranden Albandeira, och det är endast en av många orsaker till att du ska spendera semestern här.

Suites Alba Resort

Suites Alba Resort består av 50 suiter, alla semesterbostäder med kök. Du hittar 31 villor, 10 suiter med delvis havsutsikt, 6 suiter med full havsutsikt och 3 “Alba Suites”. Suites Alba Resort är ett idealt gömställe för par, så länge du reser utanför högsäsongen, då platsen är populär bland familjer.

Suites Alba Algarve
Suites Alba bjuder på vacker utsikt från sin klippa
Buggy klar til bagage
Här hämtas ditt bagage upp av små golfbilar
Strand ved Suites Alba
Njut av promenader på stranden med din familj

Suites Alba har bland annat en restaurang, flera barer, en inomhuspool, flera utomhuspooler – både för vuxna och barn, en stor SPA-avdelning, en vinkällare… och mycket, mycket mer.

Har du blivit nyfiken, så klicka på nedanstående länk och läs min personliga beskrivning av mitt senaste besök på Suites Alba Resort. Här kan du också se fler bilder och få mer information om hotellet.

Läs min personliga beskrivning av Hotel Suites Alba Resort & SPA här

Taggar från artikeln
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer