Sommar, opera och Verona

Alla, som känner till Verona, vet att med sommarens intåg, sätter operasäsongen igång, och du kan uppleva härliga kvällar under bar himmel i den romerska arenan. Veronas skönhet är något utöver det vanliga, och här finns ett överväldigande utbud av fantastiska restauranger och sevärdheter – och tillsammans gör de staden till det den är.

Kombinera med ett besök vid Gardasjön

Ett besök i Verona kan t.ex. kombineras med ett besök vid Gardasjön, eller vid någon annan plats i norra Italien för den sakens skull. Om du letar efter en extra upplevelse, som tillför extra värde till semestern, så kan Verona rekommenderas. Och du bör självklart inte missa att njuta av en operaföreställning under öppen himmel!

Malcesine ved Gardasøen
Malcesine vid Gardasjön

Flera av stadens restauranger är öppna till sent på natten, och det är ett härligt sätt av avsluta en bra kväll på. Men staden erbjuder mycket mer än opera. En promenad längs floden, efterföljt av en lunch på en av de härliga restaurangerna på torgen, är ett härligt sätt att uppleva den vackra staden på. Eller testa bara att njuta på stämningen på Pizza Erbe, och se på det stora utbudet av färska råvaror när det är marknad.

Inköpsmöjligheter på sidogatorna

Huvudgatorna är fulla av inköpsmöjligheter, men missa inte att svänga av på sidogatorna, som ofta bjuder på många små och intressanta butiker med produktion av lokalt hantverk.

Piazza delle Erbe
Piazza delle Erbes marked er en oplevelse, du ikke bør gå glip af…

På Escapeaway har vi ett stort och brett urval av hotell i Verona. Oavsett vilket du väljer, så befinner du dig aldrig långt från centrum och alla sevärdheter och restauranger. Och vi kan naturligtvis hjälpa dig att boka operabiljetter. Se alla våra hotell i Verona här

 

Välkommen till Escapeaway. Hos oss kan du skräddarsy din resa efter dina önskemål, vare sig det gäller direktflyg eller flyg med mellanlandning. Dessutom kan du välja bland våra noggrant utvalda hotell.

Pssst….glöm inte att kolla in våra unika Hideaways hotell. För att bäst kunna utforska området du planerar att besöka, rekommenderar vi att du hyr en bil.

Vill du få semesterinspiration, förmånliga erbjudanden och spännande resetips? Klicka här för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

>>> Läs mer om Escapeaway

>>> Läs mer om våra Hideaways hotell

Taggar från artikeln
,
skriven av
Mer av Marie B.

Cervejaria Trindade – Lissabons äldsta och vackraste bryggeri

Bryggeriet Cervejaria Trindade firade år 2011 sitt 175-års-jubileum. Trindade (som betyder treenighet) är...
Läs mer